دوست قدیمی دانشگاه شوهرم یک پارتی بزرگ گرفته دعوت مون کرده خانواده و دوستی نیست کل شون غربن نمیدونم چی بپوشم
با افتخار ایرانیام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام میگذارم و آن را وطن اصلی خود میدانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
پارتی چطوری پارتیه پسر دختر اگه قاطی باشن هرطور لباس بپوشی اونجا باید ازاد باشی یعنی مجبوری ازادت می ...
همه باهم
با افتخار ایرانیام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام میگذارم و آن را وطن اصلی خود میدانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم
بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱
یا شومیز مخمل یا ساتن بزن تو شلوار جذب کمربندم بزن با نیم بوت تو سه تا مدلی ک گفتم بتونی یه کیف کوچی ...
اره اینم خوبه
خوب پس به فکر لباس خیلی جمع جور نباش هرلباسی بپوشی اونجا باید دربیاری ازاد باشی خوش بگذره ولی نری برد کردی باز!صلاح خودته اخرعاقبت خوبی نداره برای یه دختر
خوب پس به فکر لباس خیلی جمع جور نباش هرلباسی بپوشی اونجا باید دربیاری ازاد باشی خوش بگذره ولی نری بر ...
شوهرم هست پارتی رفتم ولی اونا دوستان بود
یه ماکسی استین بلند ساده بپوش چسبون باشه تا بالای مچ پات باشه با نیم بوت بزن ماکسی میدی میاد بالا تو ...
اینم خوبه مرسی
خوب پس به فکر لباس خیلی جمع جور نباش هرلباسی بپوشی اونجا باید دربیاری ازاد باشی خوش بگذره ولی نری بر ...
خود شوهرم چند بار تنها رفت اون میگه اونجا قاطی همه میرقصه خیلی زیادن ساعت ۱۰ شب تا ۲