2777
2789
عنوان

گلوکوفاژ

| مشاهده متن کامل بحث + 4052 بازدید | 24 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یدونه میخوردم تا ده روز افت قند شدید داشتم فقط زیر سروم برا تنبلی تخمدان میخوردم

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
گلوکوفاژ خارجیه همون متفورمینه گلم.. شما تجربه داشتید؟

من قبل بارداری متفورمین پونصد دکتر داد می‌خوردم همراه با ورزش و رژیم سالم خیلی خوب بود الآنم گلوکوفاژ هزار روزی یکی میخورم فقط حواست باشه حتما ویتامین ب مصرف کنی چون کمبود میاره 

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
من قبل بارداری متفورمین پونصد دکتر داد می‌خوردم همراه با ورزش و رژیم سالم خیلی خوب بود الآنم گلوکوفا ...

الانم با گلوکوفاژ لاغر شدین؟ ؟؟ واینکه متفورمین بهتر بود یا گلوکوفاژ برای لاغری؟ 

کاهش وزنم داشتید گلم و اشتهاتون کم میشد

ادامه ندادم عزیزم چون خیلی بی حالم میکرد

ولی میگن برا کاهش وزن هم خوبه

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....