بله استرس گریه حتی باورت میشه نمیتونم غذا بخورم یعنی حوصله ندارم پاشم غذا بخورم خواب های وحشت ناک من ...
عزیزم🥺این حرفو نزن خدا نکنه.ایشالاه نینیت خیلیم سالمه.منم از روزی که اقدام کردم به این روز افتادم.البته چنان استرس یهویی گرفتم که تو دو تا اقدامم نشد و گفتم اصلأ فعلا بچه نمیخوام که یهوویی باردار شدم🥹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم🥺این حرفو نزن خدا نکنه.ایشالاه نینیت خیلیم سالمه.منم از روزی که اقدام کردم به این روز افتادم.ا ...
اره منم یهویی بود حالا من یک شنبه نوبت روان پزشک گرفتم کم آوردم دیگ برم ببینم چی میگه شما هم یه دکتر برو ولی لطفا هر قرصی داد نخور حتی اگه گفتن بدون عوارض چون غیر ممکنه قرصی بدون عوارض باشه ایشالا به خوبی و زودی بگذره بارداری برامون🌹🥲
تو تاپیکم نوشتم نمیدونم بعد دوماه اقدام امروز که فهمیدم باردارم چنان دعوایی کرد که بیا و ببین چطور اخه دلم میخواد بچه رو سقط کنم مگه من تو قیامت میتونم درمحضر خدا جوابگو باشم😔