2777
2789
بله من از صفر مطلق شروع کردیم خودمم کار کردم ولی پیر میشی زمان میبره تا بتونی جمع کنی ی جاهایی اینقد ...

شغل خودت چی بود

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شغل خودت چی بود

تایم صبح فروشندگی کار میکردم 

بعد ظهر ارایشگری رنگ و میکاپ و... 

ولی جنازه میرفتم خونه چقدر سختم بود گاهی اینقدر خسته میشدم که زار میزدم از ته دلم ولی نمیذاشتم شوهرم ببینه مبادا احساس بی عرضگی کنه دلش نشکنه ـ ـخانواه همسرم ضعیفن ولی پدرم وضعش خوبه برادرم توی رفاه کامله بهترین خونه و ماشین و..  

اما من برای غریبه ها کار کردم از غریبه کمک خواستم از پدرم نه.  

تایم صبح فروشندگی کار میکردم بعد ظهر ارایشگری رنگ و میکاپ و... ولی جنازه میرفتم خونه چقدر سختم بود گ ...

هر دو کارت سخته واقعا

خدا قوت

کاش پدرمادرا  بفهمن که دخترشونم میتونه جزو بچه هاشون به حساب بیاد.

ایرانیا پسر دوست هستن.

من بارها جلوی پدرم میگفتم خوش بحال سعید( داداشم ) کاش منم یه پدر مث پدر اون داشتم.کنایه میزدم

درضمن من مجردم.متاهل نبودم

اما پدرمادرم فقط پسراشو میبینن.دختر تو خانواده های ایرانی ارزشی نداره

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
هر دو کارت سخته واقعاخدا قوتکاش پدرمادرا بفهمن که دخترشونم میتونه جزو بچه هاشون به حساب بیاد.ایرانی ...

دقیقا من جلوی شوهرم خجالت میکشم 

میگم لابد با خودش فکر میکنه چقدر من بی ارزشم و جایگاهی ندارم توی خانوادم..  

اون داره میبینه چطور داداشم بهترین خونه و وسایل و ماشین رو داره 

داره میبینه من چقد زحمت میکشم دوسم داره 

من نخوردم نپوشیدم که حداقل ی خونه بخریم 

چی بگم امیدم فقط به خداست 

دقیقا من جلوی شوهرم خجالت میکشم میگم لابد با خودش فکر میکنه چقدر من بی ارزشم و جایگاهی ندارم توی خان ...

الانم که خونه خریدی سرکار میری؟