2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس چرا من نشدم

حتما باهوش هستی 

شاید خودت را قبول نداری 

کلا صفراوی ها باهوشن ولی کلی نگر هستن و زیاد توی جزئیات نمیرن

ترکیب سودا و صفرا باهم باعث باهوشی و جزئی نگری میشه و معمولا افراد خیلی دقیق و تیز بینی هستن

حتما باهوش هستی شاید خودت را قبول نداری کلا صفراوی ها باهوشن ولی کلی نگر هستن و زیاد توی جزئیات نمیر ...

بهم گفتن صفرا و سودا رو باهم دارم ولی سودا بیشتره

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

فراموشی، کم خوابی، سردی بدن، معده درد، نفخ شدید، دفع ناقص.سردی پا، ووووووو خیلی زیادن

آزمایش خون دادی ؟ تیروئید و کم خونیت را چک کردی ؟

صفراوی ها کلا کم خوابن ، اکثرا شده حتی ۴ ساعت خواب هم واسشون بسه 

کف دست و باهات سرده ؟

تغذیه ات چطوره ؟چه غذاهایی را بیشتر میخوری ؟

مصرف مایعاتت خوبه ؟

آزمایش خون دادی ؟ تیروئید و کم خونیت را چک کردی ؟صفراوی ها کلا کم خوابن ، اکثرا شده حتی ۴ ساعت خواب ...

تیروئید نه فک کنم ندادم،ازمایش دادم چندماه پیش دیگه نمیدونم برا تیروئیدم بود یا نه چون مشکلی نداشتم

کم خابم، شبا باگریه میخابم ،صبح زود بیدارمیشم بخاطره مشکلم از همه جا فراریم، اخه فکرکن منی خونگرمترین ادم جمع بودم حالا چهارساله  ازهمه جافراریم، مشکلم شدیده، اره دستوپام یخه همیشه ، دکترمیگه سندروم روده تحریک پذیر،ولی خودم شک دارم اخه کلا بدنم سرده

تیروئید نه فک کنم ندادم،ازمایش دادم چندماه پیش دیگه نمیدونم برا تیروئیدم بود یا نه چون مشکلی نداشتمک ...

اها 

من سندزم روده تحریک پذیر دارم

درکمیکنم خیلی اذیت کننده هست و ادم بخاطر خجالت میخواد خونه نشین بشه 

اول اینکه به عنوان یه بیماری بپذیرش و ازش خجالت نکش

مثلا فکر کن صداهای رودوه ات ،سرفه هست 

ادم که از سرفه اش خجالت نمیکشه 

استرس و ناراحتی و خونه نشینی بدترش میکنه عزیزم

اگر مشکلاتی مثل افسردگی و وسواس و... هم دارید 

به روانپزشک مراجعه کنید 

داروهای اعصاب خیلی کمک میکنه و صداها و علائمت را خیلی خیلی کمتر میکنه

مورد بعدی این بیماری ، رعایت رژیم غذایی هست 

با رعایت رژیم علائمت خیلی کمتر میشه

رژیم بدون گلوتن خیلی خوبه ، اما خوب بخاطر کمبود مواد مغذی زیاد توصیه نمیشه ،اما خوب تاجایی که میتونی مصرف گلوتن ات را خیلی خیلی کم کن 

مورد بعدی رژیم غذایی ای هست که FODMAP پایبن و کمی داره 

اگر مشکلی ناراحتت میکنه حتما به روانشناس مراجعه کن

من خودم سال ها اذیت بودم و از زمان مدرسه ، درگیر بودم و خجالت میکشیدم و ناراحت بودنم صدا ها و علائمم را بدتر میکرد 

از وقتی باهاش کنار اومدم و رعایت میکنم خیلی خیلی بهتر شدم

اها من سندزم روده تحریک پذیر دارمدرکمیکنم خیلی اذیت کننده هست و ادم بخاطر خجالت میخواد خونه نشین بشه ...

😭😭😭😭خیلییی بده، خیلی دکتررفتم جواب نگرفتم

بخاطره صدای روده ها مسخره میشم، دست به دامن امامان شدم که شفاپیداکنم 

واقعاافسرده شدم، کاش حداقل از سودا باشه. باطب سنتی دفع شه

😭😭😭😭خیلییی بده، خیلی دکتررفتم جواب نگرفتمبخاطره صدای روده ها مسخره میشم، دست به دامن امامان شدم ...

نه فدات 

ای از سودا نیست 

مت درکت میکنم

سال ها هرروشی بگی رفتم 

از بذر هویج تا ....

منم توسل و... هم پیش رفتم 

اما خود خدا گفته باید به دکتر مراجعه کنیم و عمل کنیم و همزمان ازش شفا هم بخوایم 

داروهای دکتر ها واسه کاهش علائم خوبن ، اما خودشون هم میگن رژیم غذایی مهم ترینه توی این بیماری 

مصرف نون و برنج و ماکارانی و شیر و گندم و غلات و... را به حداقل تربن مقدار ممکن برسون  

و سعی در درمان ناراحتی و افسردگیت کن 

و بجای دوری به اجتماع برگرد 

کلاس ورزش برو 

اگر هرجا هم حس کردی صدا ها خیلی داره بد میشه و توی یه مکانی بودی که خواستی توضیح بدی 

خیلی راحت بگو ببخشید چند ساعته چیزی نخوردم و یا اینکه به راحتی بگو ببخشید من IBS دارم 

من ۸ ساله درگیرم و همه ی راه هارا رفتم 

این بیماری درمان نداره اصلا 

فقط با رژیم غذایی و حال خوب کنترل میشه 

اونقدر حال خوب و اعصاب خوب و استرس نداشتن موثره که حتی ممکنه چندسال کلا هیچ علائمی نبینی

میشه از علائمت بگی ممنونم

پاهام همیشه یخه ، زود عصبی میشم ولی زود هم آروم میشم ، صورتم زیاد عرق میکنه و...

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"