2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی سختهمیفهممخیلی ها بخاطر فقر عاشق نمیشن و حسرت اون آدم تو دلشو میمونهالهی این بی عدالتی تموم بشه

عاشقی که عزیزم دست خودت نیست یدفعه میاد تو تمام وجودت. منتهی نمیتونن فریاد بزنن بگن من عاشقم 

فقط به خاطر فقر میسوزن😭😔🫢

لاک نخرید ارایشگاه نرید خودتون تمیز کنید لباس نخرید با همون قبلی ها سر کنید تمیز نگه دارید پولو بذار ...

بخدا لباس نمیگیرم ارایشگاه نمیرم اصلا نمیدونم چرا به هیچجا نمیرسیم

برای پسرم یه شیرخریدم با کیک خیلی پشیمونم کلش شد ۳۰ تومن ولی میگم کاش بجاش میوه میخریدم لعنت ب من😥

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

خیلی سختهمیفهممخیلی ها بخاطر فقر عاشق نمیشن و حسرت اون آدم تو دلشو میمونهالهی این بی عدالتی تموم بشه

سوتون تاپیکای سم جدی میشود😂

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

من که میرم خیابون والا همه گوشیا اپل موها مدل لباسا نو ارایش حساااابی

نمیدونم واقعن خدا انگار مارو فراموش کرده اصن ۲ ماه میخام برم بیرون نمیشه نمیشه اصلا دو کیلو گوشت خرید دلم خیلی میسوزه برا مامان بابام دلم میخواد ی تغیر بدم به زندگیمون دلم نسل بعد ما اینطور نباشه خیلی سخته .....