2789
عزیز سلسله مراتب کارشناسی اینطوری:لیسانس،فوق لیسناس،دکتراپزشکی دکترای حرفه ای هستپزشک ۷ سال عمومی می ...

حالا دکترای تخصصی یا متخصص

ولی شما گفتی کارشناس تغذیه که ایشون چیزی فراتر از کارشناس هستن

🔴❌️لایک نکنیددددد❌️🔴

حالا دکترای تخصصی یا متخصصولی شما گفتی کارشناس تغذیه که ایشون چیزی فراتر از کارشناس هستن

ایشون چه دکترا داشته باشن چه فوق دکترا چه پرفسورا،پیشوندی که قبل از اسمشون میاد کارشناس هست

و پیشوند متخصص قبل از اسم فرق میاد که پزشکی عمومی و بعد هم تخصص گرفته

من صرفا اشتباه لفظی رو اصلاح کردم کاری به مدرک ایشون ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی میگیم کارشناس تغذیه،منظوری فردی که کارشناسی خکنده نیستمنظور کسیه که مثلا متخصص نیستالان به کسی ...

نه من نشنیدم ب کسی ک دکترا داره بگن کارشناس اولین بار دارم از شما میشنوم

چ ماما باشه چ وکیل باشه چ جامعه شناس

ب کسی ک Ph.D داره میگن دکتر نه کارشناس

🔴❌️لایک نکنیددددد❌️🔴

ایشون چه دکترا داشته باشن چه فوق دکترا چه پرفسورا،پیشوندی که قبل از اسمشون میاد کارشناس هستو پیشوند ...

خیر پیشوند اسمشون دکتر هست ن کارشناس

متخصص هم نباشه کارشناس نیست دکتره

وقتی دکترا داره ک نمیگن کارشناسه

کارشناس واسه کسیه ک لیسانس داره بلخره ی فرقی باید داشته باشن

🔴❌️لایک نکنیددددد❌️🔴

نه من نشنیدم ب کسی ک دکترا داره بگن کارشناس اولین بار دارم از شما میشنومچ ماما باشه چ وکیل باشه چ جا ...

این موضوع برمیگرده به فلسفه سلسله تحصیلات و پیشوند هایی که به اون میدن

شما به کسی که پزشک عمومیه و کسی که پزشک متخصصه خم میگید دکتر

بحثی که بین پیشوند کارشناس و متخصص وجود داره برای نشون دادن اون تفاوت توی پزشکی خوندن و نخونده.

مثلا کارشناس رادیولوژی و متخصص رادیولوژی 

حتی اگر کارشناس دکترا هم داشته باشه،کارشناس صدا میشه که فرقش با متخصص رادیلوژی مشخص باشه

کلمه ی کارشناس نشون دهنده میزان تحصیلات که لیسنانسه یا فوق نیست،نشون دهنده نوع تحصیلاته

خیر پیشوند اسمشون دکتر هست ن کارشناسمتخصص هم نباشه کارشناس نیست دکترهوقتی دکترا داره ک نمیگن کارشناس ...

پایین تر مفصل توضبح دادم

امیدوارم متوجه منظورم بشید

کارشناس با کارشناسی(لیسانی)

فرق داره

این موضوع برمیگرده به فلسفه سلسله تحصیلات و پیشوند هایی که به اون میدنشما به کسی که پزشک عمومیه و کس ...

عزیزم نمیدونم شما چرا داری مقاومت میکنی؟

شما ب کسی ک دکترای حقوق داره میگی مثلا دکتر حمیدی؟ یا کارشناس حمیدی؟

پیشوند کسی ک دکترا داره دکتره

تمام

🔴❌️لایک نکنیددددد❌️🔴

این موضوع برمیگرده به فلسفه سلسله تحصیلات و پیشوند هایی که به اون میدنشما به کسی که پزشک عمومیه و کس ...

چیزی ک تو جامعه هست کاملا خلاف اینه و شما نمیتونی بگی همه اشتباه میگن فقط خودتون درست میگید چون دانشجوی پزشکی هستید

کسی ک phd داره بهش میگن دکتر

شما میگی متخصص نمیگن باشه ولی کارشناسم نمیگن

میگن دکتر فلانی

🔴❌️لایک نکنیددددد❌️🔴

چیزی ک تو جامعه هست کاملا خلاف اینه و شما نمیتونی بگی همه اشتباه میگن فقط خودتون درست میگید چون دانش ...

دکتر فلانی اگر فوق دکترا هم باشه باز شغلش کارشناسیه.

شما میگید به کسی که کارشناسی یعنی لیسانس داره میگن کارشناس

من اصلاح کردم گفتم نه به کسی که کارش کارشناسی باشه میگن کارشناس من دارم اصطلاحشو میگم نه چیزی که مردم در عامه صدا میکنن

مردم به پرستار هم میگن دکتر،اما ایا کاقعا پرستار دکتره؟

نه

پرستار کارشناسه

منظور من چیز دیگه ایه ربطی به پزشکی خوندن نخوندم ندارن که انقد عصبانی میشید

حالا شما کارشناس و دکتر و متخصص رو یکی بدونید برای من و متخصص فرقی نداره

من صرفا توی اولین ریپلای جمله ی شما رو اصلاح کردم که تخصصی تحت عنوان تغذیه نداریم،شما بگو دکتر تغذیه حالا یا کارشناس تغذیه یا هر چیزی که دوست دارین

❤️

دکتر فلانی اگر فوق دکترا هم باشه باز شغلش کارشناسیه.شما میگید به کسی که کارشناسی یعنی لیسانس داره می ...

وااا شما کجا زندگی میکنی ک ب پرستار میگن دکتر؟ پس بقیه حرفاتون هم همینقدر بی پایه اساسه؟

ب حق چیزای نشنیده

ن من برای چی عصبانی بشم عزیزم شما کلا حرف منو متوجه نشدی پس ادامه نده

🔴❌️لایک نکنیددددد❌️🔴