2777
2789
عنوان

اقدامی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهاروز 9 تا 12 ب‌ری سونو سایز 15 تا 20 باشه بعد دکتر میگه کی بزنی مثلا من روز 9 سایز 15 بود روز 12 آ ...

امپول ازادسازی زدی؟امپول چندساعت بعد ازادش میکنه؟

وای دیر اومدم که من.اعصابم خورده امپولارو الیک زدم قرص الکی خوردم .کثافت به من گفت ۱۴ بیا

سلام خوبین عزیزم منم کلی مکمل خوردم این ماه و کلومفین از روز ۳ تا ۷ پریودی هر شب دوتا دوتا خوردم و بعدش ۱۱ خودم رفتم سونو ۶ تا فولیکول خوب داشتم ۱۳ سیکل هم که نوبت دکتر داشتم باز سونو کرد و گفت فولی هات عالیه امپول زد تو مطب منم ۷ روز مونده به پریودم😅🤐🤐فقط از روی کنجکاوی خب چند روز پیش تست زدم مثبت کاذب آورد صبح هم زدم یه ذره مشخصه خیلی دقت کنی میدونم زوده ها ولی نمیدونم چرا امیدی ندارم یه جوری حس میکنم الکیه 🥺مشکلی هم ندارم ولی برای بچه دوم ۳ سالیه اقدامم نشده اولین باره تحت نظر دکترم

امپول ازادسازی زدی؟امپول چندساعت بعد ازادش میکنه؟وای دیر اومدم که من.اعصابم خورده امپولارو الیک زدم ...

دختر چه ربطی داره اونا اگه خودشون هر ماه آزاد میشدن که الان بچه داشتی امپول خوب وقتی زدی چون اونا فقط بزرگ میشن آزاد نمیشن وقتی با دارو تحریک بشن

یکی هم اینکه سایز فولیکولهات چند بود؟

دختر چه ربطی داره اونا اگه خودشون هر ماه آزاد میشدن که الان بچه داشتی امپول خوب وقتی زدی چون اونا فق ...

سایز فولیکولام ۴ تاش به دردنخور بود فقط یکیش ۲۷ بود.من فک کردم باید زودتر میرفتم سونو تا امپول ازادسازی بهم میداد

ولی دکتر گفت تا ۲۸ طبیعیع و بهم دوتا امپول ازادسازی داد یکی امروز بزنم یکی پس فردا

سایز فولیکولام ۴ تاش به دردنخور بود فقط یکیش ۲۷ بود.من فک کردم باید زودتر میرفتم سونو تا امپول ازادس ...

نه عالیه سایزت نگران نباش فقط بگم که مثل من جو گیر نشی زود تست بزنی چون مثبت کاذب میاره😐🤐