2777
2789
یواش‌ یواش‌ داره‌‌چراغ‌ سبز‌ نشون‌ میده‌ به‌‌ملینا

تهش نوشته سنت کمه نمیشه دویت شیم تمام

پروف خودمم شات نگیرید ممنون.اگه فیلم چوکور نسخه زیرنویس رو ندیدی ،با من از فیلم حرف نزن🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ملینا کدومه تو شاد زده مریم بچس

شوهرت چراینکارومیکنه بگولعنتی پیامتوخونوم چیودیگه میخای پنهون کنی

معراج رفته بودببیند خدا کجاست معراج دیدوگفت ببین تاکجاعلیست❤️💚💙💫اللهم عجل فرجه مهدی💚

شوهرت چراینکارومیکنه بگولعنتی پیامتوخونوم چیودیگه میخای پنهون کنی

گردن نمیگیره ک 

قبلنم سابقه داشته گردن نگرفته منم بخاطر دوتا بچه کوتاه اومدم 

الان دوباره شروع کرده

پروف خودمم شات نگیرید ممنون.اگه فیلم چوکور نسخه زیرنویس رو ندیدی ،با من از فیلم حرف نزن🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

خانمهای‌ محترمه‌ لطفا‌ به‌ شوهراتون‌ محبت‌ فرمایید‌.درغیر‌ این‌ صورت‌ کسان‌ دیگری‌ به‌ انها‌ محبت‌ مینمایند‌.صلوات‌ سوم‌ را‌ قراتر‌ بفرستید‌.افتاد

خانمهای‌ محترمه‌ لطفا‌ به‌ شوهراتون‌ محبت‌ فرمایید‌.درغیر‌ این‌ صورت‌ کسان‌ دیگری‌ به‌ انها‌ محبت‌ م ...

اشتباهه محضه هرچقد محل ندی میدون سمت ادم من بهش محل دادم محبت کر م رسیدم پا ب پاش بودم اینکارارو میکنه 

عزیزن‌ از‌ دلتنگیت‌‌بگو‌ خالی‌ شی‌.اینجا‌ همه‌ ناشناسن‌.

چی بگم ...کسی ک دوسش داشتم حالا یکساله ک ولم کرده و بعد مدتها بهش پی ام دادم سرد جواب داد مسخرم کرد بعدشم ک پیاماشو واسم پاک کرد محل نداد🫠درد من دردیه ک درمونی نداره

..

چی بگم ...کسی ک دوسش داشتم حالا یکساله ک ولم کرده و بعد مدتها بهش پی ام دادم سرد جواب داد مسخرم کرد ...

عزیزم‌ کسی‌ که‌ ولت‌ کرده‌ را‌ دیگه‌ سمتش‌ نرو‌.بنداز‌ زباله‌ دان‌ خاطرها‌.اصلا‌ بهش‌ پیام‌ دیگه‌ نده

عزیزم‌ کسی‌ که‌ ولت‌ کرده‌ را‌ دیگه‌ سمتش‌ نرو‌.بنداز‌ زباله‌ دان‌ خاطرها‌.اصلا‌ بهش‌ پیام‌ دیگه‌ ند ...

ن دیگ وقتی میدونم دوسم نداره و نمیخاد پیام بدم پس اذیتش نمیکنم

همین امشب ب بهونه ی عذرخاهی ویس فرستادم اما پاکشون کردم واسش دیدم ارزش نداره باز مورد تحقیرش واقع بشم💔سخته دلتنگی ب خدا ادم ذره ذره آب میشه

..

ن دیگ وقتی میدونم دوسم نداره و نمیخاد پیام بدم پس اذیتش نمیکنمهمین امشب ب بهونه ی عذرخاهی ویس فرستاد ...

فدات‌ بشم. دلتنگی‌ مثله‌ اعتیاد‌ میمونه‌ هرچقدر‌ بهش‌ فکر‌ کنی‌‌ودنبالش‌ بری‌ از‌ زندگی‌ ساقطت‌ میکنه‌.

بگو‌ اینکه‌ منو‌ بازیچه‌ خودش‌ کرد‌ حالا‌ رفته‌ به‌ درد‌ ازدواج‌ نمیخوره‌.بگو‌ خداخیلی‌ دوستم‌ داشته‌ اینو‌ از‌ جلو‌ راهم‌ برداشته‌.تاحالت‌ خوب‌ بشه

2827
2791
2779
2792