2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم الان پول میگه 🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 63 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزی گلم همینجور فکرش بودم از سن ۸ماه ک بگذره دیگ خیالتون راحته البته شیتزو محکمه،اون پدیلاکتو اگر ...

باشه عزیزم 

شیتزو سگ محکمیه وگرنه هر سگی تو این هوا بیرون بود سرما بدون آب و غذا تا الان مرده بود خداروشکر که زودتر پیداش کردیم و خریدیم😓

بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن! ❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️

بخدا شما بگین کی بگم ک حالش خوب باشه هفت سال حرف نتونستم باش بزنم میشه دعوا

پس چجوری ازش پول میگیری 😬دعوا چرا آخه 

بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن! ❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️

باشه عزیزم شیتزو سگ محکمیه وگرنه هر سگی تو این هوا بیرون بود سرما بدون آب و غذا تا الان مرده بود خدا ...

اره عزیزم فقط انرژی مثبت بهش بدید،کاش یکی هم میومد ب داد این سگ همسایه ما میرسید بیچاره تو سرما همش بیرونه من خودم چندتا سگ دارم اپارتمانم هستم شرایط نگهداریشو ندارم وگرنه صبر نمیکردم😓😓😓

دگم نباش(از چهار چوب خارج شو)👍👍👍Q+

باشه عزیزم شیتزو سگ محکمیه وگرنه هر سگی تو این هوا بیرون بود سرما بدون آب و غذا تا الان مرده بود خدا ...

دیگ الان شمارو داره خوشحاله به گذشته فکر نکنید خوشبخت میشه ،💓💓

عزیزی گلم همینجور فکرش بودم از سن ۸ماه ک بگذره دیگ خیالتون راحته البته شیتزو محکمه،اون پدیلاکتو اگر ...

باورت میشه طفلکو بدون آب و غذا گذاشته بود تو بالکن 🥺حتی بهش خوب غذا هم نمی‌داده شده لاغر وکل پشماش ریخته 

دیگ الان شمارو داره خوشحاله به گذشته فکر نکنید خوشبخت میشه ،💓💓

آره اوردیمش تو خونه گرم و نرم بازم میره جایی که سرامیکه دراز میکشه 😂شکمشو می‌زاره رو سرامیکا

باورت میشه طفلکو بدون آب و غذا گذاشته بود تو بالکن 🥺حتی بهش خوب غذا هم نمی‌داده شده لاغر وکل پشماش ...

لعنت بهشون اینجور ادما زیاد بودن اما الان حیوون دوستا زیاد شدن بی دلیل نبوده شما پیداش کردید این بچه براتون برکت میاره و شادی و انرژی خوب کنار هم شاد باشید و درکش کنید تا التیام پیدا کنه

اره عزیزم فقط انرژی مثبت بهش بدید،کاش یکی هم میومد ب داد این سگ همسایه ما میرسید بیچاره تو سرما همش ...

آخی 🥺وقتی شرایط نگهداری ندارن چرا میارن اخه

آره اوردیمش تو خونه گرم و نرم بازم میره جایی که سرامیکه دراز میکشه 😂شکمشو می‌زاره رو سرامیکا

قربونش برم عادت دارن دمای بدنشون خیلی بالاس اشکال نداره 😂😂

آخی 🥺وقتی شرایط نگهداری ندارن چرا میارن اخه

چمیدونم میگن پیداش کردن خاک برسرشون یعنی خواستن شرایطش خوب بشه بیچاره روز و شب داره صدا میده 😓

لعنت بهشون اینجور ادما زیاد بودن اما الان حیوون دوستا زیاد شدن بی دلیل نبوده شما پیداش کردید این بچه ...

از زمانی که اومده کلی شیطونی می‌کنه بهش میخندیم یه ادایی در میاره 😂🥺با سگ دیگه امونم دوست شده بهش برسیم خیلی خوشگل میشه 

پس چجوری ازش پول میگیری 😬دعوا چرا آخه

انقد خود خوری میکنم ی هو جم میشه قاطی میکنم دعوامون میشه دعوا ک بشه بعدش استی کنیم میذه 

خسته شدم آجی اصلا نمیتونم باش حرف بزنم درد دل کنم کلاسه کنم سری فحش میده دعوا میکنه همیشه هم طلبکاره من واقعا افسرده سرخورده شدم  بخدا

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
چمیدونم میگن پیداش کردن خاک برسرشون یعنی خواستن شرایطش خوب بشه بیچاره روز و شب داره صدا میده 😓

تنهاس حتماً اظطراب داره که صدا میده🥺