2777
2789
عنوان

بیاین شات📸🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 39 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا بکووب😂😂

نظر اصلیش راجبت همونه که بخاطرش خداحافظی کرد باهات تا اخرشم تغییر نمیکنه الان چون سربازه و تنهاست بخاطر اون پیام داد دوباره با خودش میگه چند ماه دیگ حرف میزنم باهاس وابسته شد قبول میکنه

کلا رو این پسر حساب باز نکنن اصلااا

نظر اصلیش راجبت همونه که بخاطرش خداحافظی کرد باهات تا اخرشم تغییر نمیکنه الان چون سربازه و تنهاست بخ ...

اخلاقمو شناخته

من اگه عاشق سینه چاک هم بشم حرفم همونه ک گفتم

مشخصه🤣🤣برین بیاین سربازیش‌تموم شد میاد جلو‌دگ تو الان چی میخای؟این الان بیاد جلو؟

نه شک دارم بخوامش

ازش سرم هم مالی هم ظاهری

ولی اخلاقی و شخصیتش خیلی خوب و کمیابه

نچ😅

خب دیگه عیزم عاشق بشی بلانصبت گوهم میخوری بخاطرش خط قرمز چیزی نیست😂ولی عاشق درخت میشی بشو عاشق این ادم نشو لطفااا الانم یه حسایی بهش داری نزار بیشتر بشه بدردت نمیخوره

خب دیگه عیزم عاشق بشی بلانصبت گوهم میخوری بخاطرش خط قرمز چیزی نیست😂ولی عاشق درخت میشی بشو عاشق این ...

نه بابا حسی ندارم نگران نباش

بهتر از اینو رد کردم

فقط اخلاقش خوبع

نه شک دارم بخوامشازش سرم هم مالی هم ظاهریولی اخلاقی و شخصیتش خیلی خوب و کمیابه

بنظرم تو این درو زمونه دیگ‌نمیشه تموم معیارارو تو یه نفر پیدا کرد الان تو این زمونه باید به اخلاقو شخصیت بیشتر تو لول اول دقت مرد مالی ظاهری دقت نکن اگ خیلی تفاوت ندارین

ظاهر تا یکسال اول مورد توجه ادماست تو باید با خلاق شرایط خانوادگی سطح فرهنگ زندگی کنی اگ میبینی خیلی تفاوت ندارینو بگیر هست‌مطمئنی‌ازش اوکی بده چون همچین ادمایی کمن