2777
2789
عنوان

سهام عدالت 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 20 پست

مبلغش چقدره

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب بالاخره توی این همه سال شده حتی یک بارم باید مجدد ثبت نام‌ میکردن دیگه نه اینکه از خدا خواسته هیچ ...

😂چی بگم مردم سهل انگاری خودشونم میندازن گردن بقیه

لایک نکن

من که سالهاست نمیگیرم جا موندم و دیگه ثبت نام‌نکردناگه این اسمش سهام عدالته واسه من که عدالتی در کار ...

سلام عزیزم 1569رو شماره بگیر یه گزینه داره برای جاماندگان سهام عدالت اونجا راهنماییت میکنه چکار کنی اگر سهام داشته باشی که قابله پیگیری چرا پیگیری نکردی؟ 

سلام عزیزم 1569رو شماره بگیر یه گزینه داره برای جاماندگان سهام عدالت اونجا راهنماییت میکنه چکار کنی ...

مرسی گلم من پیگیری میکنم. اون سالی که ثبت نام میکردند فرهنگیان میتونستن زودتر پدر و مادرشون رو ثبت نام کنند برادر منم که فرهنگی بود پدر و مادرم رو ثبت نام کرد و من جا موندم. فکر میکردن بعدا میتونم ثبت نام کنم که دیگه ثبت نام نکردن. حالا میپرسم ببینم وضعیت چطوریه 

مرسی گلم من پیگیری میکنم. اون سالی که ثبت نام میکردند فرهنگیان میتونستن زودتر پدر و مادرشون رو ثبت ن ...

آره حتما بپرس اگر بهت تعلق بگیره که حتما بهت میدن و سود این همه سال یکجا واریز میکنن