2777
2789
میترسم دخترم ازم ناراحت شه بابت اسمش

عزیزم به این چیزا بخوای فکر کنی که بچه هامون بزرگ شدن ممکنه از اسمشون بدشون بیاد

خب اونموقع خودش اسمش رو عوض میکنه چیزی که دوست داره رو میذاره😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین مثلا به این فکر کن که بعدا دخترت بزرگ میشه خانم میشه بعد یه جای رسمی سرکاری جایی اسمشو میخونن س ...

عشق میکنم الان که نوشتی خانم نبات

خیلی سلیقه ایه فکر کنم

بستگی داره اگه خیلی عاشق این اسمی بذارش منم عاشق رایان هستم هرایرادی بگیرن برام مهم نیست تو هم برات مهم نباشه ولی اگه عاشق این اسم نیستی بنظرم اسم بین المللی بذار بچه ها و خودمن اگه اسمم بین المللی بود خیلی خوشحال میشد بچه بعدا خوشحال میشه اسمش همه جا دنیا میشناسن تازه یه خبرخوندم به اسم ها خاورمیانه ای تو اروپا کمتر شغل میدن البته بیشتر منظورشون مذهبی بود  اسم ها  بین المللی  مث   نلا   آوا    الا   الای    الین    دلا     لیا     لنا     نیلای    نیل   کایلین   جانا    هانا   رز    هلنا   سلنا    رزالین   حنا    نورا    لیانا   سلن    الن    لارا    آیریس     الارز    دلارز    تینا   آیرا