ravizan مدیر استارتر عضویت: 1403/09/20 تعداد پست: 235 عنوان عضو جدید 102 بازدید | 16 پست سلام منم تازه عضو شدم بلد نیستم چیکار کنم به نام خدای زیبایی ها..خدایی که با توکل کردن بهش قلبت و روحت آروم میگیره 1403/09/20 | 13:56 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ravizan مدیر استارتر عضویت: 1403/09/20 تعداد پست: 235 کسی نیست راهنمایی کنه به نام خدای زیبایی ها..خدایی که با توکل کردن بهش قلبت و روحت آروم میگیره
دوهزاری عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 1775 خوبه اولین بار اومدی پست گذاشتیمن تا چند ماه اول لایک و پست بلد نبودم
ravizan مدیر استارتر عضویت: 1403/09/20 تعداد پست: 235 چیو دقیقا بلد نیستی کلا همه چیو چطور پست بذارم چطور لایک کنم کجا برم چطور جواب بدم به نام خدای زیبایی ها..خدایی که با توکل کردن بهش قلبت و روحت آروم میگیره
ravizan مدیر استارتر عضویت: 1403/09/20 تعداد پست: 235 خوبه اولین بار اومدی پست گذاشتیمن تا چند ماه اول لایک و پست بلد نبودم اینم شانسی گذاشتم نمیدونم چطور اومده😂😂 به نام خدای زیبایی ها..خدایی که با توکل کردن بهش قلبت و روحت آروم میگیره
شادیییه عضویت: 1403/08/02 تعداد پست: 526 پست رو که الان گذاشتی لایک هم اون پایین هر کدوم از تایپ ها یه قلب هست اون رو بزنی لایک میشه پاسخ هم اون فلش کنار قلب هر پست رو بزنی و پاسخ بدی ثبت میشه
ravizan مدیر استارتر عضویت: 1403/09/20 تعداد پست: 235 پست رو که الان گذاشتی لایک هم اون پایین هر کدوم از تایپ ها یه قلب هست اون رو بزنی لایک میشه پاسخ هم ... تاپیک هارو باید کجا به بینم کجا میاد ؟ به نام خدای زیبایی ها..خدایی که با توکل کردن بهش قلبت و روحت آروم میگیره
شادیییه عضویت: 1403/08/02 تعداد پست: 526 الان تو بلدی چجوری پاسخ بدی دیگه تو به من پاسخ دادی الان به چی پاسخ دادی اون میشه تایپ
ravizan مدیر استارتر عضویت: 1403/09/20 تعداد پست: 235 الان تو بلدی چجوری پاسخ بدی دیگه تو به من پاسخ دادی الان به چی پاسخ دادی اون میشه تایپ نه مثلا از کجا برم افراد رو بیارم یا پست های جدیدشون روبه بینم یا امضا و مشخصات بذارم به نام خدای زیبایی ها..خدایی که با توکل کردن بهش قلبت و روحت آروم میگیره
ravizan مدیر استارتر عضویت: 1403/09/20 تعداد پست: 235 الان تو بلدی چجوری پاسخ بدی دیگه تو به من پاسخ دادی الان به چی پاسخ دادی اون میشه تایپ از کجا عکس پروفایل بذارم یا پیام جدید میاد کجا میاد به نام خدای زیبایی ها..خدایی که با توکل کردن بهش قلبت و روحت آروم میگیره
شادیییه عضویت: 1403/08/02 تعداد پست: 526 نه مثلا از کجا برم افراد رو بیارم یا پست های جدیدشون روبه بینم یا امضا و مشخصات بذارم ببین وقتی میری تو نینی سایت میزنن تایپ های به روز شده رو اولین تایپک بزن
ravizan مدیر استارتر عضویت: 1403/09/20 تعداد پست: 235 ببین وقتی میری تو نینی سایت میزنن تایپ های به روز شده رو اولین تایپک بزن آهان مرسی عزیزم به نام خدای زیبایی ها..خدایی که با توکل کردن بهش قلبت و روحت آروم میگیره