2777
2789
مطمعنی میخایی ماکارونی بخوری؟

اره تو یخچال بوده

دیروزم خوردیم ازش

وزن اولیه ۶۵.۵۰۰😭 وزن الان۶۱.۳۰۰😇هدف اول ۶۲رسیدم☺️ هدف دوم ۶۰😇 هدف سوم ۵۸💃 قد ۱۶۶☺️من میتوانم 😍 باقی مانده تا هدف اخر ۳.۳۰۰کیلو است😭

آره

خوشبحالت

همسر منو تا درست نکنی هیچی درست نمیکنه اصلا بعدشم گشنه هم بمونه هیچی نمیخوره درست نمیکنه 

آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلیم عالی منم برندشم درست کنم

ما هرروز هروز ب دستور شوهر برنج میخوریم واقعا دیگه خسته شدم امروز خونه نیس واسه خودم عدسی پختم بخدا اینقد برنج خوردیم اب بدنم کشیده شده 

خخخخخخ

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
اره تو یخچال بودهدیروزم خوردیم ازش

😳🥴بریز بیرون توروخدا ماکارونی چیه که دوروز بخوری 

من همون جا اگه خوردبم تمام شد که خوب وگرنه میریزم بقیشو بیرون 

آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)

خوشبحالتهمسر منو تا درست نکنی هیچی درست نمیکنه اصلا بعدشم گشنه هم بمونه هیچی نمیخوره درست نمیکنه

دیر از خواب پا شدم دیگه حوصله ندارم گفت ولش یا یه چی سر راه میخرم یا خودم درس میکنم😂

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

ما هرروز هروز ب دستور شوهر برنج میخوریم واقعا دیگه خسته شدم امروز خونه نیس واسه خودم عدسی پختم بخدا ...

من پف کردم 

دیر از خواب پا شدم دیگه حوصله ندارم گفت ولش یا یه چی سر راه میخرم یا خودم درس میکنم😂

😂😂خوبه 

من خوردم زندم😃

😵‍💫😵‍💫من خوردم یه بار مسمومم کرد برای همون نگه نمیدارم برای وعده بعد

این چه غذاییه

تکه های مرغ ازشب قبل میذارم تو زعفرون وپیلزوفلفل دلمه اینا خوب مزه دار بشن بعد برنج خیس میکنم مرغ ی طرفش یکم سرخ میکنم بعدم تو قابلمه ای ک میخوام برنج دم بذارم برنج ک نیم پز کردم ته اون قابلمه کره وزعفرون میریزم وان طرف مرغ ک سرخ نشده میچینم مرغارو کامل کف قابلمه نصف برنج با زعفرون مخلوط میکنم نصف ساده روی مرغا اول برنج زعفرونی میریزم وبا کف برنج یکم فشرده میکنم لایه بعد هم برنج ساده وفشرده میکنم یکم بعدم دمی میذارم زیرش یک ساعت نیم یک ساعت چهل دیقه میذارم بپزه خیلی خوشمزه است ما دوستداریم این مدلی کنارشم بادمجون و سیب سرخ شده میذارم

یادم بده باچی درست کردی

دو پیمانه برنج

دو سوم لیوان روغن مایع

یک و نیم لیوان ماست

یه تخم مرغ کامل یه زرده تخم مرغ

زعفران دم کرده، مرغ ریش ریش ، نمک ، فلفل سیاه ، یه قاشق گلاب

برنج باید آبکش بشه و روش آبسرد بگیری خنک بشه، مرغ هم که از قبل میپزی ریش ریش میکنی، بقیه مواد باید با هم قاطی بشن خووووب هم بزنی بعدش برنجو بهش اضافه میکنی خوب مخلوط میکنی، بعدش میریزی توی تابه دردار نچسب، لایه اول موادی که با برنج مخلوط کردی بعد مرغ ، اگه دوست داشتی میتونی یکم زرشک هم بریزی، بعدشم دمکن میندازی میذاری تقریبا یک ساعت با شعله کم دم بکشه وتمام

🌞کمتر از ذره نهی پست مشو اوج بگیر؛ تا به جولانگه خورشید رسی رقص کنان🌞