بچه هامن فسنجون درست کردم خیلیم خوب شده اما مامانم و ابجیم میگن باید توش روغن میریختی من نظرم اینه که روغن خود گردو ها بسته میشه طرز تهیه درستش بگین
خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم
کسایی که میخان الکی وانمود کنن فسنجونسشون جا افتاده و ب روغن افتاده بهش روغن میزنن
وگرنه باید اینقدر رو گاز باشه تا خود گردوها ب روغن بیافتن
من تا حالا ی قطره روغنم نریختم
روی پرده کعبه این آیه حک شده است:
نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ
به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان
و من...
هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥
من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
من قلقلی درست میکنم و یکم سرخشون میکنم،بعد رب انار،و رب گوجه و آبلیمو و شکر را همراه با آب میریزم تو قابلمه رو حرارت یکم که مزه گرفت ،قلقلی هارو میریزم توش،،بعدم گردو رو با یه ذره روغن یکم سرخ میکنم و اضافه میکنم،،و میزارم رو حرارت کم،تا غلیظ شه😑
تو درست میگی اونا میخوان مخاطب رو گول بزنن😀گردو باید با حرارت ملایم به مدت طولانی رو گاز باشه که روغن پس بده.فسنجونای مادرشوهر من روش یه لایه روغن بود همش میگفت اصلا روغن نریختم روغن گردوئه.یبار موقع آشپزی مچشو گرفتم داشت آخرای پخت پیاز داغ با روغن فراوون میریخت تو غذا بهش گفتم مگه شما تو فسنجون پیاز داغ میریزین گفت نه😐بعد خندید گفت یبار اولش ریختم ولی کم بود دوباره ریختم