dooriteem مدیر استارتر عضویت: 1402/07/12 تعداد پست: 975 عنوان برنج ونمک 140 بازدید | 15 پست به نظر شما برنج که بپزه کم نمک میشه ؟ آخه خودم غذای شور می خورم و مزه شوری رو احساس نمی کنم حالا برای کسی غذا پختم که شور نمی خورندمپخت پختم یعنی بپزه کم نمک تر میشه ؟ اصلا به این قضیه حواسم نبود البته هنوز نپخته 1403/09/20 | 11:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 48618 میزان نمک یکیه دیگه اگه دمپخته کمنمک نمیشهآبکش کنی کمنمک تر میشه آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️🩹. دزدی مرتبا به دهكده ای ميزد، ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺭﺩﭘﺎﯼ ﺑﻪ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ، ﺷﺒﻴﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩ ﯾﮑﯽ ﻣﯿﮕﻔﺖ : ﺩﺯﺩ، ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺩﺯﺩﯾﺪﻩ، ﺩﯾﮕﺮﯼ ﮔﻔﺖ: ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﺵ ﺷﺒﯿﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩﻩ. ﻫﺮﮐﺴﯽ ﺑﻪ ﻃﺮﯾﻘﯽ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﺗﻮﺟﯿﻪ ﻣﯿﮑﺮﺩ. ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﯼ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩ: ﮐﻪ ﻣﺮﺩﻡ؛ ﺩﺯﺩ، ﺧﻮﺩ ﮐﺪﺧﺪﺍﺳﺖ، ﻣﺮﺩﻡ ﭘﻮﺯﺧﻨﺪﯼ ﺯﺩﻥ ﻭ ﮔﻔﺘﻨﺪ : ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻪﺩﻝ ﻧﮕﯿﺮ، ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺍﺳﺖ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﺳﺖ، ﻭﻟﯽ ﻓﻘﻂ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻓﻬﻤﯿﺪ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﻋﺎﻗﻞ ﺁﺑﺎﺩﯼ ﺍﻭﺳﺖ.ﺍﺯ ﻓﺮﺩﺍﯼ ﺁﻥ ﺭﻭﺯﮐﺴﯽ ﺁﻥ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺭﺍ ﻧﺪﯾﺪ ﻭقتی ﺍﺣﻮﺍﻟﺶ ﺭﺍ ﺟﻮﯾﺎ می ﺷﺪﻧﺪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻣﯿﮕﻔﺖ:ﺩﺯﺩ ﺍﻭ ﺭﺍ ﮐﺸﺘﻪ ﺍﺳﺖ، ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﮔﻔﺖ ﻭﻟﯽ ﺩﺭﮎ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﺯ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ، ﻓﺮﺳﻨﮕﻬﺎ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺩﺍﺷﺖ، ﺷﺎﯾﺪ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺳﺮ ﻧﻮﺷﺖ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﻣﯿﺘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ. ﭼﻮﻥ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺁﺑﺎﺩﯼ، ﺩﺍﻧﺴﺘﻦ ﺑﻬﺎﻳﺶ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﻭﻟﯽ ﻧﺎﺩﺍﻧﯽ، ﺍﻧﻌﺎﻡ ﺩﺍﺷﺖ....
همیشه_همیشه_بهار عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 2433 ببین قائده اصلیش اینه برای هر پیمونهپر برنج یه قاشق چای خوری سرخالی نمک بریزی سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝
dooriteem مدیر استارتر عضویت: 1402/07/12 تعداد پست: 975 ببین قائده اصلیش اینه برای هر پیمونهپر برنج یه قاشق چای خوری سرخالی نمک بریزی اخه خودم غذای شور می خورم طوری که الان اصلا مره شوری دیگه برام معنی ندارهولی این دفعه کم تر ریختم نمک می ترسم شور بشه نخورن حیف بشه
dooriteem مدیر استارتر عضویت: 1402/07/12 تعداد پست: 975 اگه داخلش سیب زمینی داره ممکنه نمکشو بکشه متاسفانه سیب زمینی نداشتم
همیشه_همیشه_بهار عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 2433 اخه خودم غذای شور می خورم طوری که الان اصلا مره شوری دیگه برام معنی ندارهولی این دفعه کم تر ریختم نم ... 😱 اینجوری که تو گفتی من ترسیدم. کسی نیست امتحان کنه؟ببین الان تو گوگل دیدم نوشته بود میشه توش قند یا شکر ریخت یا نوشابه🙄اگه خراب شد برنجت من اصلا تو این تاپیک نبودم🏃♀️ سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝
dooriteem مدیر استارتر عضویت: 1402/07/12 تعداد پست: 975 😱 اینجوری که تو گفتی من ترسیدم. کسی نیست امتحان کنه؟ببین الان تو گوگل دیدم نوشته بود میشه توش قند ی ... 😅نه بابا ،نگران نباش چون هیچ کدوم رو ندارم
همیشه_همیشه_بهار عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 2433 😅نه بابا ،نگران نباش چون هیچ کدوم رو ندارم پس دیگه تنها راهی که میمونه توکل کن غذا رو بده😁 سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝
dooriteem مدیر استارتر عضویت: 1402/07/12 تعداد پست: 975 پس دیگه تنها راهی که میمونه توکل کن غذا رو بده😁 اره با ماست می خورناشکال نداره ،دیگه کاریه که شده
dooriteem مدیر استارتر عضویت: 1402/07/12 تعداد پست: 975 من جات استرس گرفتم پاشو یه چی دیگه درست کن دیگه تایم غذا پختن نیست اشکال ندارهبا ماست شیرین می خورن گفتم همسرم بگیره
حوریا77 عضویت: 1399/12/04 تعداد پست: 11256 دیگه تایم غذا پختن نیست اشکال ندارهبا ماست شیرین می خورن گفتم همسرم بگیره 😂من بودم مرده بودم الان
حوریا77 عضویت: 1399/12/04 تعداد پست: 11256 دیگه تایم غذا پختن نیست اشکال ندارهبا ماست شیرین می خورن گفتم همسرم بگیره 😂من بودم مرده بودم الان