من یک سال وخرده ای باتریدطلااشناشدم واقعافکرنمیکردم بتونم ویک شغل برام بشه ولی وقتی بااولین درآمدم یه رستوران عالی رفتیم خداروهزاران بارشکرکردم خانمای عزیزوخونه داراگه دنبال یه کارتوخونه هستید حتماتریدطلارویادبگیرید،حداقل روزی یک میلیون میتونیددرامدداشته باشید،اینم زکات کارم انشاالله خیلیخیلیاتون پیامموببینیدوسبب خیری باشه براتون
خواهی ک جهان درکف اقبال توباشدخواهان کسی باش ک خواهان توباشد
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دختر خوب حالا بر حسب اتفاقچند بار صندوق طلا سبز شده سود کردی اینکارو نکن با بقیه شما قطعا تجربه داشتی کار کردی همسرت یا کسی کمکت کرده ... بازار مالی و بازار طلا نیاز به آموزش داره نباید بی گدار به آب بزنی
اصلا ترید را نمیشه تو 4 هفته بصورت کامل یاد گرفت. تا جایی که من میدونم خودش برنامه خاصی داره و اول تو یه سایت شروع کردم و بعد رفتم سایت اصلی نداره و از اول باید تو سایت اصلی وارد بشی.