2777
2789
عنوان

برگامممممم نی نی سایت عجب جاییه😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1202 بازدید | 71 پست
دعای بدی نباشه ی وقت

نه بابا 😐😐😐

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

عجول چیه خانم وقتی ۲۷سالت باشه تاحالا دوست دختر نداشته باشی بنظرت سخت نیست هستت ولی هر دختر زن زندگی ...

انشالا به زودی با یه شیر پاک خورده ازدواج کنی و سروسامون بگیری

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر پیداش کردی عزیزماگر برای مورد من پیدا کردی تگم کن🌺

مرسی قشنگم چشم حتمااااا

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

همیشه کسایی که میان زیر پستا میگن تاپیک فیکه حرص میخوردم و حتی فحششون میدادم چون خیلی وقتا تاپیک زدم و به کرم فیک بودن پروندنش  و حتی تعلیقم کردن .. ولی این تاپیکه که راننده بچش برا بچه خوراکی خریده و میخواسته خونه ببرتش   .. از توضیحت فهمیدم فیکه

میخواستم فحش بدم دیدم تاپیکو قفل کرده😕

چون اینا باعث میشن همه به بقیه تاپیکا هم شک کنن 

همیشه کسایی که میان زیر پستا میگن تاپیک فیکه حرص میخوردم و حتی فحششون میدادم چون خیلی وقتا تاپیک زدم ...

آره من  همون اول عنوانشو خوندم فهمیدم فیکه  

میخواست بگه بچه من قشنگه ملت بیاید ببینید تخخخخم سگگگ بهمون استرس داد یه درصدم راست باشه گووووه ...

معلوم نبود عکس کدوم مادر مرده ایی رو هم گذاشته بود😂

@دهه_شصتی_بلا سلام عزیزم خوبی امشب کلی دعای خیر برات کردم امیدوارم هرچی از خدا میخوای بهت بده 😍❤

سلام من بعد از ماهها آنلاین شدم و اومدم التماس دعا بگم

سپاس از محبتت دوست عزیزم

نه تو آنی که همانی، نه من آنم که تو دانی 
سلام من بعد از ماهها آنلاین شدم و اومدم التماس دعا بگمسپاس از محبتت دوست عزیزم

سلام قشنگم امیدوارم حال دلت خوب باشه