2777
2789
عنوان

بیبی چک مدیکور با هاله کمرنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 94374 بازدید | 178 پست
منم ماه قبل بی بی مثبت شد از منفی شد این ماه هم بی بی هاله انداخته😕

ای بابا..نمیدونم چیکار کنم دیگه...😕😕😕😕

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثل ماله منه😕کاش منم باردار باشم

شما باردار بودین؟

خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهم‌دادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 
کی زدی؟؟؟

امروز صبح 15 م موعدمه

خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهم‌دادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 
وااای یعنی میشه که بشه...؟؟؟؟؟..تورو خدا برام دعا کنید...محتاجم به دعاتون😢😢😢😢😢😢

مال منم همین مارک مدیکوربود،بعدازنیم ساعت رفتم دیدم یه هاله کمرنگ افتاده،باورنکرده ده تادیگه بی بی چک زدم مارکای مختلف همش هاله کمرنگ مینداخت تابالاخره رفتم آز دیدم باردارم،یادش بخیرپارسال همین موقع بود،ماه اول اقدام بودم که باردارشدم الانم پسملی داره توبغلم شیرمیخوره خدایاشکرت،ایشالاخدابه همه منتظرااین حس وحالوعطاکنه،آهایادم رفت بگم مبارکه خانومی مثبته

دوست جونیا هرکس به عکاسی وارده لطفأ به من اطلاع بده،شدیدأ به کمک احتیاج دارم😘😘😘😘
فدات 💖اگه باردار بودی بگو خوشحال میشم😍

ایشالا...باشه حتما...برم یه مارک دیگه بگیرم..سه روز به موعدم مونده..به نظرت صبر کنم یا باز فردا بزارم؟؟؟؟؟

۴روز بعد تاخیرم زدم خیلی خوشحال بودم ۴روز تاخیر داشتم فکرمیکردم واقعا باردارم که بعد از ظهرش پری ...

الهی..نمیدونم حکمتش چیه..فقط از خدا میخوام هر چه زودتر دلتو شاد کنه.تا از دلخوشیه تو ماهم دلشاد بشیم🌹🌹🌹🌹❤❤❤❤

نه

پس منم نیستم😕

مال منم همین مارک مدیکوربود،بعدازنیم ساعت رفتم دیدم یه هاله کمرنگ افتاده،باورنکرده ده تادیگه بی بی چ ...

وااای خدا..خدا نگهش داره برات..نمیدونم باید انیدوار باشم یا خیلی دل نبندم به نتیجه بیبی..فقط دعا کن برام ناامید نشم..🌹🌹