سلام.من امروز 30 سیکلمه.موعدم با توجه به روز تخمک گذاری 15 آذر هست..امروز ساعت 3 بعد از ظهر بیبی گذاشتم هاله خیلییییی کمرنگ بود.فقط در حدی که میفهمیدی یه خط اینجاس.یعنی امکان داره باردار باشم.از امروز هم یه کم زیر دلم درد مثه پری دارم.خانومای باردار کمک کنید..
خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهمدادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد
خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهمدادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد
وااای یعنی میشه که بشه...؟؟؟؟؟..تورو خدا برام دعا کنید...محتاجم به دعاتون😢😢😢😢😢😢
مال منم همین مارک مدیکوربود،بعدازنیم ساعت رفتم دیدم یه هاله کمرنگ افتاده،باورنکرده ده تادیگه بی بی چک زدم مارکای مختلف همش هاله کمرنگ مینداخت تابالاخره رفتم آز دیدم باردارم،یادش بخیرپارسال همین موقع بود،ماه اول اقدام بودم که باردارشدم الانم پسملی داره توبغلم شیرمیخوره خدایاشکرت،ایشالاخدابه همه منتظرااین حس وحالوعطاکنه،آهایادم رفت بگم مبارکه خانومی مثبته
دوست جونیا هرکس به عکاسی وارده لطفأ به من اطلاع بده،شدیدأ به کمک احتیاج دارم😘😘😘😘