ولی خواستگارم با اینکه اوضاع مالی خوبی داره ترجیح میده خونه نخره و یه جای خوب خونه اجاره کنه
از طرفی میترسم وسایل خونم تو اسباب کشی نابود بشه
کلا خیلی نگران مستاجری هستم 🫠🫠🫠
متاهل و متعهد💍🤍.عاشق همسرمم💞💗❤️. اهل مطالعه ، فیلم ، مسافرت و ایرانگردی ...عاشق ایران قشنگمون 🥰چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد ///من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک.
نه چرا رشته توقرار زنش بشی هروی بگی واسه آینده تون اینم به شوهرت بگو اذیت میشم حداقل خونه بخریم خودم ...
هنوز عقد نکردیم
چیکار کنم که به حرفام منطقی گوش کنه از اول؟
متاهل و متعهد💍🤍.عاشق همسرمم💞💗❤️. اهل مطالعه ، فیلم ، مسافرت و ایرانگردی ...عاشق ایران قشنگمون 🥰چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد ///من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باهاش دوست شو رفیق احساس خوب بهش بده با کارهای خوب حرف صمیمی بزن بزار بفهمه زندگی یکی دوروز نیس
دوسش دارم ولی احساس میکنم زندگی متاهلی خیلی سخت تر از چیزیه ک فکرشو میکردم