2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 20 پست
داداشم خودشو جر داد خارج از فامیلی رفیق فاب داداشم انقد عصبی داداشم میگه گوه خورده اومده خواستگاری

خوبه باز دوست نبودین چ پرو

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

ن فقط احترام غیر اینکه فامیلیم رفیق فاب داداشم ک الان کل خونواده راضی ولی داداسم دیوونه شده انقد داد ...

ببین عزیز به داداشت و خانواده ات فکر نکن فقط خودت

به نظر من که هنوز سنی نداری اگه علاقه ای نیس پس خودتو درگیر یه زندگی بی علاقه نکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیز به داداشت و خانواده ات فکر نکن فقط خودتبه نظر من که هنوز سنی نداری اگه علاقه ای نیس پس خود ...

همینکارو میکنم دلم میخاد با کسی ازدواج کنم پابه پام شیطنت کنه شادی کنه من با این اقا ازدواج کنم مجبورم همون اوایل بجه بیارم 

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)

همین دگ این بدبختم‌تازه بعد چنسال منو دید

قبول نکن دهه شصتیا خیلی جوری نیستن کسی باشون بسازه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

قبول نکن دهه شصتیا خیلی جوری نیستن کسی باشون بسازه

اره باهاش ازدواج کنم مجبورم همون سال اول بچه بیارم ولی اگ‌با همسن خودم ازدواج کنم میتونم چنسال دگ راحت بجه بیارم 

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)