چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون
ما خونه عرووووس. پونزدهم عروسیشونه واسه شب یلداام همه اونجاییم
وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
بببببببببببببببببببببلللللللللللللللللله. بعده 14 سال
وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
بعید میدونم نیاد ولی خب مادرشوهرم از الان همش میگه شب یلدا آمدین اینجا این کار رو بکنم اون کار رو بکنم، همسرمم رو حرف مامان جونش حرف نمیزنه. امر بکنن ما باید بریم خانشون مثل همه بچه هاش، ولی من مامانم رو تنها نمیزارم
بعید میدونم نیاد ولی خب مادرشوهرم از الان همش میگه شب یلدا آمدین اینجا این کار رو بکنم اون کار رو بک ...
ینی کششششتمت
قربونت. 15 اذر عروسیشونه . 2 هفته بعد میریزیم خونشون
بببببببببببببببببببببلللللللللللللللللله. بعده 14 سال
پس آفرین بهش خخخ
چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون