2777
2789
عنوان

لهجه داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 38 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خب بعضی وقتا میخاد بهم بگه عشقم میگه عشگم 😂 یجوری میشم خندم میگیره

😐

شما بهتر نیست طرز فکرتون رو عوض کنین؟ خجالت آورتره

نمیشه همه چیز رو باهم داشت قطعا شماهم چیزایی دارین که مورد پسند شریکتون نیست

بعدش لحجه یا گویش هر شهری قابل احترامه نه خجالت آور

با لهجه اش مشکل نداشته باشم با تعصب های نابجاشون مشکل دارم 

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24

اره واقعا لهجه تبریزی رو مخه چون ما کلا زبونمون فرق میکنه ترکیم هیچ ربطی به فارسی نداره وقتی فارسی حرف بزنی لهجت خیلی بدتر میشه راهش اینه همش فارسی حرف بزنه یاد بگیره

یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.

من ترکم و تو فارسی حرف زدن لهجه ندارم 

طرفای ارومیه هستیم اما توی ترکی حرف زدن میگن لهجه ترکی حرف زدنت مثل تبریزه یا ارومیه 😐😂

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

من فقط اینجا فارسی حرف میزنم🤣تو چتامون فقط ترکی تایپ میکنم

وله گتسین بابا کیم فارسی دانیشیر فاسلاردا سووای گمنام بی دیلدی گینه ترکی ترکیه ده دانیشماخ اولار😂

یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.