2777
2789
عنوان

جاري جديد

417 بازدید | 15 پست

ما ٣تاجاري هستيم اين هفته ميرن خواستگاري واسه برادرشوهرم ميشيم ٤تا جاري،اون ٢تاجاري خيلي حالمو گرفتن اذيتم كردن اما من باسكوت بي اعتناي و خيلي كاراي ديگه سرجانشوندمشون،حالا ميخوام بهم فن ياد بدين چهزجوري بااين كوچيكه رفتاركنم كه باسياست باشم و خوب رفتاركنم تا حرمتها حفظ بشه بعداپشيمون نشم باز

دوری ودوستی،خودتو قاطی نکن باهاشون ک بهت بی احترامی بشه

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا عزیزم کاری به کار کوچکی نداشته باش از دوتا جاریت هم بدگویی نکنی جلویش خیلی ریلکس وعادی باش وبه هیچ چیز او هم اعتراض نکن خودت خراب می شوی آنها کار خودشون می کنند در هر صورت چه تو اعتراض بکنی یا نکنی خیلی مهربان وباوقار باش

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما

اصلا درد و دل نکن به هیچ وجه.اصلا اطلاعات از خانواده شوهرت نده.چون شما هنوز شخصیت تازه وارد به خانوادتون را نمیشناسید.رسمی برخورد کن باهاش.سعی کن ادای جاری مهربون دربیاری.از جاری به آدم دوست یا خواهر در نمیاد.از قدیم گفتم جاری از هوو حسودتر و بدتره.

من باراول ک جاریمودیدم,بااخم نگام میکرد و اصلاباهام حرف نزد,هنوز ک هنوزه ازش متنفرم,انگارهوو بودم 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ خدایامراقب پسرکوچولوم باش

بنظرم کلا خود واقعیت باش و کاری نداشته باش که چی میگن باهاشون قاطی نشو 

سلام و احوال پرسی فقط 

این روش منه در اینده 

که جاری دار بشم اصلا دوس ندارم قاطی شم 

الهم صلی الی محمد وال محمدوعجل فرجهم برای خونه دارشدن همه مستاجرا 

اصلا حسودی نکن کاربه کارش نداشته باش هرچی خرید کرد هرچی نظر خواست فقط بگوخیلی خوبه خیلی قشنگه خلاصه زیادم باهاش رفتوآمد نکن پیشش از جاریات چیزی به هیچ وجه نگووووهمچنین از خانواده شوهر هیچی نگوووو همین کافیه به نظرم

👶👶