2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از پیام فهمیدم مردیچون فقط مردها کرم دارن

آره کرم که نه بلانسبتشون 

ولی دوست دارن آدمو آزار بدن 

بقول خودشون شوخی از نوع خرکی

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

آره تو چین بود فکر کنم 😂ولی شایعس ثابت نشده

ولی اونی ک راجبش خوندم تو چین نبوده .. 😐🤐 میگن تو قرنطینس ولی خدا میدونه کی بخان ازش ب عنوان ابزار کنترل جمعیت ازش استفاده کنن 😬

روبروم یه واژه، یه هدف بنام انتقامه✌🕊

خوب زامبی باش.چی مگه اون بدبخت اضافه هستجنانسپریحیوان گیاهآدم فضاییحالا زامبی هم باشه

دردی به دردام اضافه کردی خواهر 

از دست زامبی تو خونم در امان بودم لاعقل اینا چیه گفتی 😂💔

آره کرم که نه بلانسبتشون ولی دوست دارن آدمو آزار بدن بقول خودشون شوخی از نوع خرکی

فیلم سجین رو نگاه کنی دیگه واویلا خیلی ترسناکه تازشم همش اتفاق افتاده از رو واقعیت ساختن فیلم سجینو در مورد دعانویسیه فیلم برا کشور ترکیه هستش 😱

ولی اونی ک راجبش خوندم تو چین نبوده .. 😐🤐 میگن تو قرنطینس ولی خدا میدونه کی بخان ازش ب عنوان ابزار ...

برادر کنترل جمعیت چیه اگه باشه 

ازش استفاده بشه آخرالزمان میشه 

مگه دیگه آدمی میمونه 😑

فیلم سجین رو نگاه کنی دیگه واویلا خیلی ترسناکه تازشم همش اتفاق افتاده از رو واقعیت ساختن فیلم سجینو ...

دیدم خواهر 😂❤️‍🩹

خوب زامبی باش.چی مگه اون بدبخت اضافه هستجنانسپریحیوان گیاهآدم فضاییحالا زامبی هم باشه

خلاصه دستمون بازه هرکدومو خاستیم‌ میتونیم انتخاب کنیم 😄

روبروم یه واژه، یه هدف بنام انتقامه✌🕊

ببهترین فیل هست مخصوصا اون قسمتش که پسره عاشق دختره بود دختره تصادف کرد مرد بعد پسره با دعا وطلسم رو ...

نمیدونم کدومشو میگی 

ولی مرتبا قطش کو 

تعریف نکن خواهر جان هر عزیزت😂💔

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز