2777
2789
عنوان

سال 1500شده🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 4556 بازدید | 543 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام ،من این شعر خودم رو به یادگار مینویسم برای آیندگان برای دوره ایی که دیگه ما وجود نداریم 

آتش هجرت زبانه میکشد،،تاروپودم،را به آتش می‌کشد 

می‌شوم خاکستري در دست باد،،میروم همچون غباری من زیاد

نگوووووووووووووو😭😭دور از جونش😭😭صد سال زنده باشه😔ولی جدی تا ۱۵۰۰ هیچکدوممون نیستیم........🚶🏻‍♀ ...

اوم واقعا..... هعییی

دار و ندار این دلی خدایی خیلی خوشگلی شبای من روشنه و ماه قشنگ تو دلی خیالم ازت همه جوره راحته برم قربون موهای خوش حالتت شکر میکنم همش بابتت _o_

اقاااااا من ملکه سایت بودم برا خودم دبدبه کبکبه داشتم خخخخ یه تاپیک داشتم هزار صفحه‌بود تو سایت خییییلی ها منو دوس داشتن خیلی هام ب خونم تشنه بودن ولی من همه رو دوس داشتم کلا سسخل مهربون بودم خلاصه حیف مردم وگرنه بازم برنامه همین بود راستی یه ده نفر سسخل هم رفیقام بودن اونام همه مردن کثافتا خخخخ یه صلوات بفرس روحم شاد بشه فدای همتون... 

@اوج_آسمان   دهنت سرویس منو اوردی اینجا وصیت کنم اگ آخر هفته سقوط کردم مردم همش بیاین اینو بخوونید هاااا خلاصه همینجا از همه کسایی ک از من خواسته یا ناخواسته رنجیدن معذرت میخوام حلالیت بدین ،🥺🥺🖤

هر کی با من در افتاد ور افتاد😝😝😝😝🤷

من بیشتر😍😍🤩🤩♥️♥️اره دقیقا،،،🤭🤭😅😅اینم یادشون باشه باکلی درخواست از کشورهای مختلف ولی ما متاسف ...

😂😂🤣🤣😍😍🥰😍🥰🤣😂

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
انشالله زندگیت خوب باشه ولی مطمئن باش هیچکس اندازه من دوست نداشتتاریخ ۱۹-۹-۱۴۰۳ این پیام بمونه برای ...

از طرف آقا روحه به خانم روحه

ببخشید🙏🏻😂دیگه ههمون زیر خاک تجزیه شدیم اون موقع

تو حق نداری جا بزنی...حتی اگه حالت بده باید ادامه بدی🌅