zahra_770403 مدیر عضویت: 1402/08/04 تعداد پست: 596 عنوان صدای بلند | مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 20 پست بچه ها اینجا کی مثل من از صدای بلند سرش درد میگیره ؟؟خیلی ناراحتم از این موضوع با آدم هایی مجبورم هر روز در ارتباط باشم که صداشون واقعا بلنده و خیلی حرف میزنن . من واقعا سر سام میگیرم و هر شب دارم قرص میخورم از سردرد و سرگیجه 😔 1403/09/19 | 00:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آنه_شرلی_در_گرینگیبل عضویت: 1401/02/14 تعداد پست: 5277 من میگرن دارم و همینجوریم صدای بلند و نور شدید باعث سردردم میشه تو خونمون کسی حق نداره صدای تی وی رو از ۱۰ بیشتر کنه😬🤦🏻♀️
آنشلی۶۶ عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 433 نمیدونم وقتی بچه ای جیغ میزنه یا کسی که ولوم صداش بالاس باهام حرف میزنه گیج میرم و سرم تا مرز ترکید ... اونایی که به صدا خیلی حساس هستن در طب سنتی میگن سودایی هستن حتما برو یه دکتر طب سنتی بهتر میشی کمتر از گوشی استفاده کن چون سودا را زیاد میکنه بادام مغر رو قوی میکنه جوری که حساسیت کم بشه هر روز بخور به نور هم حساسی؟
zahra_770403 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/04 تعداد پست: 596 اونایی که به صدا خیلی حساس هستن در طب سنتی میگن سودایی هستن حتما برو یه دکتر طب سنتی بهتر میشی کمتر ... وقتی سرم درد میگیره آره از نور متنفر میشم در کل از نور گوشی هم بدم میاد و شبا نور گوشی هم باعث سردردم میشه
آنشلی۶۶ عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 433 وقتی سرم درد میگیره آره از نور متنفر میشم در کل از نور گوشی هم بدم میاد و شبا نور گوشی هم باعث سردرد ... اها پس احتمالا همینه .منم پسرم همین جور بود یه مدتی رعایت میکرد بهتر شد ولی الان دوباره یکم حساس شده .دکتر بهش گفته بود هر روز سیب و انار هم بخور تا سموم از بدن خارج بشه میتونی بری با تایید دکتر یه حجامت هم کنی
zahra_770403 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/04 تعداد پست: 596 اها پس احتمالا همینه .منم پسرم همین جور بود یه مدتی رعایت میکرد بهتر شد ولی الان دوباره یکم حساس شده ... چشم عزیزم ممنون از راهنماییت 🫶🫶
آنشلی۶۶ عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 433 چشم عزیزم ممنون از راهنماییت 🫶🫶 خواهش میکنم عزیزم پیاده روی روزانه هم به شدت روی مغز تاثیر مثبت داره