2777
2789
عنوان

تبلیغ 😐😑

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 24 پست
۸۹منظورم این بود که تنها باشن بزار خجالت نمیکشم ولی وقتی یکی کنارمه حس بدی دارع

چه خوب مثل ما دهه هفتادی ها یا شصتی ها نیستی یه صحنه نشون میداد باید چشامونو صد مدل چپ و راست میکردیم 🤣البته شاید بقیه اینجوری نبودنا تو خونه ما رایج بود

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بقبه مردا به من چه بابامه خواهر 😂💔اونا رو خودمم تو اینستا دیدم

خودت نگا میکنی با دیدن بابات مشکل داری حسود؟؟🤨🤨

بزار اونم نگا کنه خو😂😂

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

چه خوب مثل ما دهه هفتادی ها یا شصتی ها نیستی یه صحنه نشون میداد باید چشامونو صد مدل چپ و راست میکردی ...

وایییی سریال ترکی گلپری گذاشته بود صحنه ت. ج ا ..وز

کلن سانسور چیز خاصی نبود من فرستادن چشت یخچال بچه بودم تا سرک میکشیدم میگفتن نگاه نکن😂💔

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

خودت نگا میکنی با دیدن بابات مشکل داری حسود؟؟🤨🤨بزار اونم نگا کنه خو😂😂

مردا فرق میکنن مثلا تو زن لخ. تم ببینی چیز خاصی نی چون مثل خودته ولی مردا چی 😂💔

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

مردا فرق میکنن مثلا تو زن لخ. تم ببینی چیز خاصی نی چون مثل خودته ولی مردا چی 😂💔

شاید اونم به چش خواهری نگا کنه تو دخالت نکن😂

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

😂💔من به چشم خواهری نگاه نمی‌کنم چه برسه بابام که جنس مخالفه

لامصبا میخوان قشنگ نشون بدن اون قرص چه تاثیر عمیقی رو اندامشون داشته،کلا دوتا تیکه پارچه بهشون وصله😂

من تا تبلیغ میشه میزنم اون کانال

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز