2777
2789
عنوان

مشکل ذهنی

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 38 پست

یکم پیشونی دخترم جلو هست باباشم همینجوریه ولی دکتر ک دید بخاطر همین گفت یه ناخن دستشم در نیومده تو بارداریم خیلی استرس داشتم دکتر بیمارستان گفت به مرور زمان درمیاد اما این دکتر کلا ناامیدم کرد گفت خانم بدشانسی اوردی بچتون با این مشکلات احتمالا عقب مونده هم هست😢😢😢😢

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید استارتر اگه مشکلی نداری میشه عکس بچه ات رو بذاری ببینیم چجوریه که آنومالی تشخیص نداده به منم هر جا رفتم گفتن سالمه الان با چیزهایی که خوندم استرس گرفتم

مادر بودن ناب ترین احساس دنیاست...مادر بودن یعنی نفس کشیدنت بسته به نفس های فرزندت... به نظرم بعد از عشق خدا عشق مادر قوی ترین عشق جهانه 
حرفشو نديد بگير  چقدر حرف بدي زده  همينجوري كه نميگن بچه مشكل مغزي داره  لبخند ميز ...

لبخند میزنه حتی به قان وقون کردن هم افتاده با اینکه هنوز زده ولی کم لبخند میزنه

عزیزم دخملت چه خوشگله والاه منکه هر چقدر نگاهش کردم هیچ مشکلی نداره خدا نگهش داره برات بنظرم دکترت رو عوض کن 

مادر بودن ناب ترین احساس دنیاست...مادر بودن یعنی نفس کشیدنت بسته به نفس های فرزندت... به نظرم بعد از عشق خدا عشق مادر قوی ترین عشق جهانه 
شکاف کامش خیلی کمه لب شکری نیست تو سونو نشون نداد فقط پاشو فهمیدم ک گفتن قابل درمانه منمم الان بهتری ...

سلام خانما من تو این ماه دوبار اقدام بارداری کردمم بعد دو سه روز بعد اقدام لکه های قهوه ای خیلی ازم میومد منم فکر نمیکردم باردار باشم و ۴روز مونده به موعدم چندتا عکس رادیولوژی گرفتم امروز موعدم بود بی بی چک زدم مثبت بود الان به نظرتون برای بچه مشکلی پیش میاد به خاطر عکس؟

عزیزم دخملت چه خوشگله والاه منکه هر چقدر نگاهش کردم هیچ مشکلی نداره خدا نگهش داره برات بنظرم دکترت ر ...

سلام گلم قدم نورسیدت مبارک باشه خداروشکر بدنیا اومد همه چی خوبه ایشالا؟