2777
2789

الان اسم رضا بده شاهان وکارن و گیو و......خوبه ؟؟؟😂😂😂😂

ولی من با بی ادبا اصلا مهربون نیستم😌😁https://sso.mcls.gov.ir/auth/realms/sso/protocol/openid-connect/auth?response_type=code&client_id=hemayat&scope=openid%20profile%20email&state=132&redirect_uri=https://hemayat.mcls.gov.ir/api/sso/auth%3Fprovider=REFAH

بگو بگو

ارمیا...ایلیا...یونا...ماهد..زبیر..زاهد..صیام....طاها...عارف...مبین..متین...معراج...محراب...میعاد...همام...یاسان...یاسین...یزدان...یوشع...مهدیار...

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مذهبی جدید؟؟؟؟مذهبی ک همه قدیمی

به نظر من اینطور نیست‌..الان اسم آمنه مذهبی و قدیمی هست ولی آلا یا تبسم یا تالیا هم قدیمی هستن؟؟؟؟

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
به نظر من اینطور نیست‌..الان اسم آمنه مذهبی و قدیمی هست ولی آلا یا تبسم یا تالیا هم قدیمی هستن؟؟؟؟

مذهبی نیست عربی هست هر اسمی عربی بود میشه مدهبی؟؟؟

اسم کدوم دختر پیامبر یا امام تبسم بوده 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
مذهبی نیست عربی هست هر اسمی عربی بود میشه مدهبی؟؟؟اسم کدوم دختر پیامبر یا امام تبسم بوده

مذهبی یعنی فقط اسامی پیامبران و امامان؟؟اینکه کلمه تبسم قرآنی هست شامل مذهبی بودن نمیشه؟

مذهبی یعنی فقط اسامی پیامبران و امامان؟؟اینکه کلمه تبسم قرآنی هست شامل مذهبی بودن نمیشه؟

بله دقیقا اسم پیامبر و امام ها مذهبی

الان قمر شمس زیتون قلم و... تو قرآن هست شدن اسم مذهبی

کلمه دوزخ هم تو قرآن اومده نار به معنی آتش هم تو قرآن اومده شدن اسم مذهبی

خوب بازم عربی نه مذهبی

کلمه آلا در قرآن به نعمت ها و خوبی ها معنی شده حالا اینکه ی اسم که تو قرآن اومده رو شما قرآنی ندونی و عربی یا پهلوی بدونی برمیگرده به طرز  تفکر خودتون....

بله دقیقا اسم پیامبر و امام ها مذهبیالان قمر شمس زیتون قلم و... تو قرآن هست شدن اسم مذهبیکلمه دوزخ ه ...

من کلمه ای که تو قرآن اومده باشه رو قرآنی میدونم....و هر چیزی ک از قرآن بیاد رو مذهبی میدونم...حالا شما رو نمیدونم....میتونین هر جور دوست دارین فکر کنین.‌‌‌...به نظر من هر اسم قرآنی‌ای مذهبی هم هست..

بیا آلا نوشتم نه الا اما چرا معنی تو گوگل نیومد

من تا جایی ‌ک لازم بود رو توضیح دادم حوصله کلنجار رفتن بیشتر با شما رو ندارم هر جور دوست داری فکر کن عزیزم....

کلمه آلا در قرآن به نعمت ها و خوبی ها معنی شده حالا اینکه ی اسم که تو قرآن اومده رو شما قرآنی ندونی ...

عربی با مذهبی فرق داره

هر کلمه تو قرآن بیاد میشه مذهبی