2777
2789
عنوان

ازدواج سنتی بهتره یا مدرن🤌🏻🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 66 پست
سیصد و پنجاه تومنه وامت چیزای اساسی بگر چند قلمم بگو شوهرت بگیره

اره همینکارو میکنم 

وام اونم ۶۰۰

ولی دلم میخواست نهایت تلاشمونو کنیم عروسی نگیریم

ولی زمین بخریم

ولی خب نمیشه گویا🥲

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد برو جوانرود یا گناوه خ قیمتاش فرق میکنه

خودم استان فارسیم😂

کلا برنامه ام از اول گناوه بوده

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

من سنتی ازدواج کردم خیلی اذیت شدم اوایل ازدوجمون همش تنش همش دعوا.... خیلی اخلاقای بدی داشت که من ازش بیخبر بودم (خساست... چشم چرون... بچه ننه... بددهن.. وخیلی اخلاقای بد دیگه) یعنی قشنگ دوراشو زده بوده با همه خاطره داره😔💔مورد پسند هیچکس واقع نشده بوده و در آخر اومده خاستگاریه منه از همه جا بیخبر... الان سالها گذشته و من دختر جوون دارم و عمرا اگه بزارم دخترم بدون شناخت ازدواج کنه 

ولی خب دوستی هم ریسکه خیلی چیزا باید رعایت بشه خط قرمزایی باید وجود داشته باشه طرف فک نکنه بی کس و کارین هر بلایی خواست سرتون بیاره و آخرشم بره سمت یکی دیگه... همه ی دوستیا به ازدواج ختم نمیشه... بعضیا هم گرفتار احساسات میشن و طرفو شاهزاده میبینن یه جورایی عشق چشمشونو کور کرده و عاشق یه آدم اشتباهی شدن مثل دختر خاله ی خودم یه سال با شوهرش دوست بوده همش حرفای احساسی میزدن (البته چون واسه 25سال پیش دوست بودن و خانواده ها هم حساس بودن و تلفن نداشتن هر چند روز یه بار واسه هم نامه مینوشتن) زیاد از خلق و خوی هم آشنا نبودن و دخترخالم عاشق یه ادم اشتباهی شده بود و پسر خاله هام و شوهر خالم از رابطشون خبردار شدن و دختره رو کتک زدن و دختره هم پاشو تو یه کفش کرد گفت من اینو میخوام و ازدواج کردن ولی انقدرررررر از ازدواجش پشیمونه که نگو... الان میگه به خاطر بچه هام و آبروم ادامه میدم چند بارم شوهرش بهش خیانت کرده ولی روی برگشتن و طلاق رو نداره

اسی جانم ببخشید 🥰مزاحم تاپیکت شدم

نه بابا راحت باشید❤🫂

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱