2777
2789
عنوان

شوهرم....

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 26 پست
چرا بی محلی عزیزم اینجوری که فقط صورت مساله رو پاک میکنی بشین باهاش صحبت کن ببین مشکلش چیه شاید از ...

اصلا اهل صحبت کردن نیس هرچی میگه همون لحظه ام فراموش میکنه بعدا ک میگم باارامش موقعی ک حالش خوبه میگم ن یادم نیس بهت این حرفو گفته باسم

دوستای گلم برای حاجت دلم یه صلوات مهمونم میکنید.دعا کنید دل مادر پدرم شاد بشه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اوه اوه اگه من جدا از شوهرم غذا بخورم که خون به پا میکنه😨

خب وقتی قهرین 

خون چی به پا میکنه

قهری دیگه 

مورِه میبینی که شر و با صفایُم؟بچِه محله امام رضایُم.  زلزلیُم،حادثِیُم،بلایُم !!! بِچِه محله امام رضایُم
سرچیزای کوچیک بخدا داد و هوار میکنخ منم هیچی نمیگم بخدا فقط میگم عزیزم اروم باش بدتر میکنه

اگه قبلا اینجوری نبوده، خب باید ببینی دلیلش چیه...

اگه ازش می پرسی و جواب نمیده، بهش بی محلی کن

نفوس حق النفس میدهند...

من دئسدارم معذرت خواهی بکنه،اخه باورمیکنید همه چی یگه دعئام میکنه اخرش باز من مقصرم ،خودش نظرش اینه ک ائن تقصیری نداره منم ک اخلاقم گنده  

اگه قبلا اینجوری نبوده، خب باید ببینی دلیلش چیه... اگه ازش می پرسی و جواب نمیده، بهش بی محلی کن

اره واقعاز دامیخوام ی کم تغیر کنم من خیلییی خودمو کوچیک میکنم براس ازبس شکستهنفسی کردمک دیگه حس میکنم ارزش نمونده برام    ا

اما واقعا بلدنیستم چجوری بی محلی کنم همین ک میلینمش دوسدارم بهش محبت کنم یاد خوبیاش میفتم،ازبس و خونه شاد و سرحالم را اگه ی ذره تو خودم باسم دعوام میکنه یا عصبی میشه بشدت و باز هم من مقصر میشم این وسط

اره واقعاز دامیخوام ی کم تغیر کنم من خیلییی خودمو کوچیک میکنم براس ازبس شکستهنفسی کردمک دیگه حس میکن ...

عزیزم اگه حرف زدن و محبت جواب نداد، بی محلی کن. به عنوان راه اخر...

قهر نکن. باهاش حرف بزن. اما کمتر بهش نگاه کن سرسنگین و کوتاه جواب بده. تا اون چیزی نگفته تو حرفی نزن. بالاخره خسته میشه از این وضعیت، میاد جلو واسه حرف زدن و حل مشکل

نفوس حق النفس میدهند...
عزیزم اگه حرف زدن و محبت جواب نداد، بی محلی کن. به عنوان راه اخر... قهر نکن. باهاش حرف بزن. اما ...

ممننون عزیزم کل بدنم از غصه دردمیکنه از دندونم گرفته تا انگشتام 

ممننون عزیزم کل بدنم از غصه دردمیکنه از دندونم گرفته تا انگشتام 

حق داری...😞😞😞

ولی به قول معروف، اگه اون کاری رو بکنی که همیشه میکردی همون نتیجه ای رو به دست میاری که همیشه به دست میاوردی

نفوس حق النفس میدهند...