2777
2789
عنوان

بابام بهم گفت بچه هات خیلی قلدرن و...

| مشاهده متن کامل بحث + 3547 بازدید | 106 پست
چیکارکنم پس😖

پیداش کردم😊

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این چ طرز تربیته پس فردا بچه های ما از دست بچه های قلدر شما امان ندارن

یعنی شمابه بچت آموزش هیچگونه دفاعی نمیدی؟

استارترمیگه بچه هام کاری به کسی ندارن وبی ادبم نیستن درصورت شنیدن زور یا کتک خوردن واکنش نشون میدن که تاحدودی درسته

اینی که میگی درامان نیستن واسه لات ولوت هاهس

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

وای تو رو خدا بچه هاتونو آروم بار ببارید فردا بچه های ما تو این جامعه می خوان زندگی کنن!

بچه های ایشون اینجورکه گفتن آرومن طفللکی ها

تازور یا کتک نبینن واکنش نشون نمیدن

بنظرم فقط بایدآموزش داده بشن که لازم نیست همیشه کتک راباکتک جواب بدن

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

مهشیدجان

تاحدودی بایداینجورباشه ولی بنظرم بشین صحبت کن باشوهرت وبگولااقل بهشون یادبده مثلا هل ندن یاضربه به سرکسی نزنن یا یکجوردفاع کنن که طرف صدمه بدی نبینه

اونم اینجوری نباشه که زوددرگیربشن شایدطرف چاقوکشیدروی اینا

سعی کن خودت آموزششون بدی بالاخره بیشترباهاشونی

دقیقا منم همین مشکلو دارم..اما نه با شوهرم...داداشم مرتب به پسرم یاد میده که هرکی زدت بزن..عقیدش اینه که باید تو این جامعه مثل گرگ باشه و ...ولی من همش با پسرم صحبت میکنم و میگم عیب و زشته و ... همسرم هم خیلی ناراحته..هی داداشم میخواد بگه اینجوری باش به پسرم و منم هی میخوام بگم نه اینجوری نباش و ... اصلا میترسم بچم بی ثبات و مثل این دوشخصیتی ها بشه..

همیشه بیش از حد به کسی خوبی نکن و از گوشت خودت نکن بده به طرف بخوره...چون یه روزی اون گرگ میشه و تو بره..  
مهشیدجان تاحدودی بایداینجورباشه ولی بنظرم بشین صحبت کن باشوهرت وبگولااقل بهشون یادبده مثلا هل ندن ی ...

آره بخداعزیزم

ایناخیلی خوش قلب هستن نه اینکه بی ادب وزورگوباشن

ممنون ازت عزیزم😘

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
مهشید جان این پست آقای صمدپوره به همسرت نشون بده: https://www.instagram.com/p/BcE5oKKAV2u/

مرسی فداتشم ازاینکه بفکربودی

حتما ❤

دقیقا منم همین مشکلو دارم..اما نه با شوهرم...داداشم مرتب به پسرم یاد میده که هرکی زدت بزن..عقیدش این ...

میفهمم عزیزم

حالابازپدرومادرنظرشون مهمتره وبیشتربابچه هستن مطمعنن بیشترازشماها یادمیگیرن تاداییشون

میفهمم عزیزم حالابازپدرومادرنظرشون مهمتره وبیشتربابچه هستن مطمعنن بیشترازشماها یادمیگیرن تاداییشون

وای اگه شوهرم مثل داداشم بود دق میکردم بخدا..

همیشه بیش از حد به کسی خوبی نکن و از گوشت خودت نکن بده به طرف بخوره...چون یه روزی اون گرگ میشه و تو بره..  
همینجورن ایناهم خدایی عزیزم

مهشيد ببين با شوهرت حرف بزن كه به بچه هات منطق رو ياد بده نه بازخورد رو ميفهمي منظورم رو؟

زندگي يه معادله نيست كه زدنت تو هم بزن اين رو قانون ميگه أما گاهي طرف حساب خدايي نكرده آنقدر بي شرف و بي شعوره كه چاقو و قمه درمياره!!!! نود درصد دعواهاي ايران كه بلانسبت دور از جون همه مون باشه به اين چيزها ختم شده از همينجا شروع شده كه طرف بازخورد داشته و طرف مقابلش فاقد شعور بوده

يادشون بده تا حدددد امكان مستقيم درگير نشن 

ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.
مهشيد ببين با شوهرت حرف بزن كه به بچه هات منطق رو ياد بده نه بازخورد رو ميفهمي منظورم رو؟ زندگي يه ...

منم نگران همینم عزیزم

خدایی نکرده اگه چاقوزدن بهشون چی

والا مردها که خودشون راعقل کل میدونن وحرف زن راقبول ندارن😑

تصمیم دارم ازمشاورمدرسه پسرم بخام باهاش صحبت کنه

لااقل ازدهن اونابشنوه

باهاشون حرف بزن  تو کار خودت و بکن شوهرت کار خودش  من مطمئن هستم که حرف زدن درباره عاقبت ...

خیلی حرف میزنم عزیزم،حتی عواقبش راگفتم که واسه خیلیا پیش اومده

تصمیم دارم ازمشاورمدرسه بخام شوهرموبگن بیاداونم قانع کنن 😥