2777
2789
نه نترسحمام خوبه اتفاقا.فقط جایی نبریش بیرون باد بهش بخوره ۱ متری بخاری بخوابونش

الان ۱متری بخاری هست روشم پوشوندم قنداقش کردم وروش پتوهست 

باید بااب گرم میشتی خونه روگرم کن کلاه سرش کن باباد ملایم سشوار یکم بگیر تنش جوراب ‌پاش کن خوب میشه ...

با آب گرم شستم حموم خیلی گرم بود الان بشدت نگرامم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخی عزیزم.ی سوال شما نی نی رو از چندروزگی خودت شی.وقتی ازبیمارستان اوردین چند روزش بود ک اولین حمومش ...

۳روز یادمه تا ده روزگیش ۷بار هم‌خودشو وهم کمر ب پایینشو شستیم البته اون موقع  مردادماه بود وپسرم عاشق حموم کردنه

۳روز یادمه تا ده روزگیش ۷بار هم‌خودشو وهم کمر ب پایینشو شستیم البته اون موقع مردادماه بود وپسرم عاش ...

ای جانم‌.خداحفظشون کنه.من ۲۳روز دیگه نی نیم میاد خیلی استرس شستنشو دارم.کسی رو ندارم بیاد مجبورم خودم انجام بدم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
ای جانم‌.خداحفظشون کنه.من ۲۳روز دیگه نی نیم میاد خیلی استرس شستنشو دارم.کسی رو ندارم بیاد مجبورم خود ...

کاری نداره منم تنهام 

لگن رو پر آب کن آبملایم بریز رو بازوت یا سینت که بدونی ملایم هست یا ن بعدش بریز رو بچت بعدبا شامپو بچه بشور میتونی بچه رو تا کمر تولگن بزاری روش آب بریزی واینکه سرشم اول جدا بشور اب رو ب سمت پشت سرش بریز 

فقط ابجی ی  تجربه دارم به هیچ عنوان شیشه شیر وپستونک بهش نده وگرن شیرخشکی میشه عین بچه من ووقتی سرما بخوره ب این راحتی ها چون شیرمادرو نمیخوره خوب نمیشه 

نوزاد ۳ ماهه مگه بو بد میگیره؟ 

ای جونم خاله 😍❤️

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

کاری نداره منم تنهام لگن رو پر آب کن آبملایم بریز رو بازوت یا سینت که بدونی ملایم هست یا ن بعدش بریز ...

مرسی گلم چشم حتما

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
الهی بخیر دنیا بیاد طبیعی هستی یا سزارین خودتم تند تند حموم کن زودبخیه هات خوب میشه

سزارین هستم گلم.چشم حتما.

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز