2777
2789
عنوان

بیشعورییی

| مشاهده متن کامل بحث + 107 بازدید | 21 پست
می‌خوام اونا از رو برن ..من ذاتا مهربونم و اهل اینکارا نیستم ولی از اینا زیاد به پستم میخوره ...دلم ...

آدم بیشعور هیچوقت متوجه نمیشه کدوم کار درسته کدوم اشتباه پس خودتو در حد و اندازه اونا نیاز پایین و سعی کن نقاط قوت خودتو انقد پررنگ کنی برای خودت که حرف هیچکسی نتونه ناراحتت کنه هر روز صبحا که از خواب بیدار میشی با خودت حرف بزن 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
من خودمو دوست دارم خیلی زیاد، عیب و ایراد زیاد دارما ولی خب همه آدما نقص دارن تو خودشون منم مبرا نیس ...

خیلی خوبه که اینجوری ..اتفاقا متکبر به نظر نمیرسی برعکس قوی و دانا به نظر میرسی ..

اما خب من از بچگی تا الان خیلی این مشکلات برام پیش اومده و اغلب زدن تو سرم که نتونستی جوابشونو بدی دختره بیچاره مظلوم و هزار تا سرزنش دیگه ..که وقتی از این رفتارا میبینم حس میکنم باید بشونمشون سرجاشون اما انکار نمیتونم ..واقعا گاهی نمی‌دونم باید چیکار کنم 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آدم بیشعور هیچوقت متوجه نمیشه کدوم کار درسته کدوم اشتباه پس خودتو در حد و اندازه اونا نیاز پایین و س ...

اوکی ممنونم ..نمی‌دونم چرا انقد بیشعورن من مهمونم الان می‌دونم دارن به یه چیزی حسادت میکنن ولی خب من کلا حوصله خودمم ندارم دیگه نمی‌دونم اینا چرا گیر دادن و بیشعوریشونو به نمایش گذاشتن .سخت ترین قسمتش اونجاس که مجبوری باهاشون هم مودبانه رفتار کنی چون در غیر این صورت همه فک میکنن تقصیر من بوده 

خیلی خوبه که اینجوری ..اتفاقا متکبر به نظر نمیرسی برعکس قوی و دانا به نظر میرسی ..اما خب من از بچگی ...

من وقتی جواب کسی رو بدم عذاب وجدان میگیرم هم به خاطر اینکه دلشون شکوندم همم به خاطر اینکه حس میکنم  رسالتم بی ادبی به بقیه نیست  حتی تو همین سایتم چند باری پیش اومده که معذرت خواهی کردم به خاطر تندی کردنم بگرد ببین حالت با چی خوبه اگه حوابشونو میدی آروم میگیری خب جواب بده دیگه ولی من میگم بحث با آدمای بیشعور عین دعوا با خوکه خودتو نباید اصلا قاطی اینجور آدما کنی 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
می‌خوام اونا از رو برن ..من ذاتا مهربونم و اهل اینکارا نیستم ولی از اینا زیاد به پستم میخوره ...دلم ...

اگه میخوای یکی بسوزه یجوری رفتار کن انگار وجود نداره 

نگاهش نکن!بی تفاوت باهاش .

آدم وقتی داره کاری میکنه ک دیگران جلب توجه کنن اما موفق نمیشه خیلی ضدحال میخوره

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

اوکی ممنونم ..نمی‌دونم چرا انقد بیشعورن من مهمونم الان می‌دونم دارن به یه چیزی حسادت میکنن ولی خب من ...

دقیقا سخته مودبلنه رفتار کردن با آدم کم فهم خیلی سخت ❤️