سوگندزندگیم مدیر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 436 عنوان کاربرroza۶۸ | مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 97 پست میشه بیایی لطفا کارت دارم سخته نباشه یک شونه برای وقتایی که اشک وغم داری چه سخته تنهایی 1396/09/11 | 20:38 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیمووووو عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 25497 میدونم خانومی اما کاش اون موقع تنهام نمیزاشت حالا کاریه که شده گلم اونم پشیمونه که واست تاپیک زده توام کوتاه بیا گلم بخاطر ما😊😊😊😊 آشتی کن عزیزم. ما هم دعات میکنیم انشالله هیج وقت مشکلی واست پیش نیاد.آشتی کن. خانومی اونـی کہ خودم خواسـتم نشـدم...بـعد بیـام بشم اونے کہ تـــــو مےخـوای؟؟؟!!! هـــــــہ😏
roza68 عضویت: 1396/05/30 تعداد پست: 374 حالا من چیکارکنم اگه اشتی نکنه منم دلم میشکنه بدجور کجابودی ببینی چجوری شکستم چجوری تنهاشدم عاشقتم خداجونم
سوگندزندگیم مدیر استارتر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 436 بچه ها نرین بیایین پادرمیونی سخته نباشه یک شونه برای وقتایی که اشک وغم داری چه سخته تنهایی
___harley__quinn____ عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 41946 لیموی قشنگم من فداتم که گلمی😘وایسا به قول الهه بعد امتحانا میایم نی نی سایت همه رو زخمی میکنیم 😜😜😅😅 《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
لیمووووو عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 25497 کجابودی ببینی چجوری شکستم چجوری تنهاشدم عزیزم فدای دل شکستت بشم. خدا هیچ وقت دلت و نشکنه. عزیزم آشتی کنی دلت آروم میشه 😊😊😊😊روی ما رو زمین ننداز گلم آشتی کن اونـی کہ خودم خواسـتم نشـدم...بـعد بیـام بشم اونے کہ تـــــو مےخـوای؟؟؟!!! هـــــــہ😏
سوگندزندگیم مدیر استارتر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 436 عزیزم فدای دل شکستت بشم. خدا هیچ وقت دلت و نشکنه. عزیزم آشتی کنی دلت آروم میشه 😊😊😊😊 روی ... اینقدرا هم که میگه بدنیستم سخته نباشه یک شونه برای وقتایی که اشک وغم داری چه سخته تنهایی
roza68 عضویت: 1396/05/30 تعداد پست: 374 حالا کاریه که شده گلم اونم پشیمونه که واست تاپیک زده توام کوتاه بیا گلم بخاطر ما😊😊😊😊 آشتی کن عزی ... قربونت برم عزیزم.هیچ وقت چیزی به دل نگرفتم اماخب دیگه ادم یه بارمیشکنه عاشقتم خداجونم
لیمووووو عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 25497 لیموی قشنگم من فداتم که گلمی😘وایسا به قول الهه بعد امتحانا میایم نی نی سایت همه رو زخمی میکنیم 😜😜 ... عزیز دلمی قربونت برم قشنگم😙😙😙😙😙باشه عزیزم انشالله موفق میشی تو امتحانات و میای خیلی هارو زخمی میکنی😉😉😉 عاشقتم سوگی جونم اونـی کہ خودم خواسـتم نشـدم...بـعد بیـام بشم اونے کہ تـــــو مےخـوای؟؟؟!!! هـــــــہ😏
سوگندزندگیم مدیر استارتر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 436 ادما وقتی ناراحتن ودلخور خوبیا زود یادشون میره سخته نباشه یک شونه برای وقتایی که اشک وغم داری چه سخته تنهایی
لیمووووو عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 25497 اینقدرا هم که میگه بدنیستم میدونم مهربونی که واسش تاپیک زدی قربونت برم اونـی کہ خودم خواسـتم نشـدم...بـعد بیـام بشم اونے کہ تـــــو مےخـوای؟؟؟!!! هـــــــہ😏
roza68 عضویت: 1396/05/30 تعداد پست: 374 اینقدرا هم که میگه بدنیستم خیلی هم خانومی نمیگم بدی میدونمم که دوسم داری اماحرفی روکه نبایدبزنی زدی عاشقتم خداجونم
سوگندزندگیم مدیر استارتر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 436 میدونم مهربونی که واسش تاپیک زدی قربونت برم خدانکنه عشقم سخته نباشه یک شونه برای وقتایی که اشک وغم داری چه سخته تنهایی
لیمووووو عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 25497 قربونت برم عزیزم.هیچ وقت چیزی به دل نگرفتم اماخب دیگه ادم یه بارمیشکنه من درکت میکنم عزیزم. ولی آشتی کن تا دلت آروم بگیره اونـی کہ خودم خواسـتم نشـدم...بـعد بیـام بشم اونے کہ تـــــو مےخـوای؟؟؟!!! هـــــــہ😏
لیمووووو عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 25497 ما شما دوتا رو آشتی ندیم از اینجا نمیریم😉😉😉زود باشین روی همو ببوسین😆😆😆 اونـی کہ خودم خواسـتم نشـدم...بـعد بیـام بشم اونے کہ تـــــو مےخـوای؟؟؟!!! هـــــــہ😏
___harley__quinn____ عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 41946 عزیز دلمی قربونت برم قشنگم😙😙😙😙😙 باشه عزیزم انشالله موفق میشی تو امتحانات و میای خیلی هارو زخمی ... دورت برقصم دل به دل راه داره 😻😻😻💃💃💃 《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))