2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 216745 بازدید | 31848 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دخترا صبحتون بخیرررررر انشالله جدیدا به یه مشکل خوردم خونمون دیوار به دیوار پدر شوهرمه و یه در ...

سلام گلم.

فاطمه، بانوجان پیشنهادخوبی داد.منم گاهی امین زیاد بیرون از خونه می موند، بالبخند بهش میگفتم یسری پیش ما هم بزن، بدنمیگذره😁...و کم کم اینجوری پیش برو ک: مثلا خواس بره از قبلش یه کار خودت درست کن، دم رفتنش بگو ک میری زحمتت زود برگرد این کارو با هم انجامش بدیم یادت نره .بعداگه اومد همینجوری رفت و آمدشو کم کم ،کم کن.اگرم دیدی نیومد زنگ بزن بگو گفتم شاید یادت رفته باشه بیا انجامش بدیم کار رو.

طوری یم رفتار کن بقول بانو، نگه ک خانمم چشم نداره باخانوادم باشم😂

هرچندمنم صادقانه بگم دوسندارم شوهرم زیاد با خانوادش بره و بیاد

با خدا می رقصانم ،تمام دنیا را به ساز آرزوهایم...❣️

فاااااااطمه 😳😳😳😳😂😂😂😂بقول نقی تو رد دادی دیگه 😂😂😂

😀

دوست دارم خو 😁

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

مگا تو سنت کم نبود دخترم چیههههممنون مامانی 🤪🤪🤪🤪

یادم رفت

خوب که یادم اوردی🤭

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

سلام فاطمه جونمصحبت بخیررربنظرم یه چند بار با لبخند تذکر بده (یجور با خنده تیکه بنداز چه عجب، یبار ب ...

سلام بانو

والا هر چه سر سنگینم هیچ فایده ای نداره

چند ماه پیش تو حاملگی بهش گفتم کمتر برو

گفت خیلی نمیرم که

و...

چقدر قشنگ گفتی

واقعا وقتی که سهم خانوادته باید برای خانواده خرج بشه

بانو من در حق خانواده شوهرم از دختراش بهتر بودم

دوسال پیش مادر شوهر دستش شکست

تا دوماه همه کارهاشو میکردم

دخترش در حد دو بار یک ساعت بهش سر زد

بعدعمل داشت

و..

کلا در هفته روز رو براش غذا درست میکردم

جارو و بقیه چیزا بماند

هر چه سر سنگینم

هیچی نمیپرسه 😁😂

میدونی مردا کم حرف هستن

شوهر من دیگه بد تره

حالا اگر بخواد بیشتر بره اون بر

در روز یه جمله هم حرف نمیزنه

اوایل ازدواج

دایم خونه پدرش بود

من افسردگی زایمان داشتم

خیلی حالم بد بود ولی اصلا انگار نه انگار

دایم درگیر پدر و مادرش بود

خیلی سخت گذشت بهم

خیلی

باید باهاش حرف بزنم

چند روز دیگه مدارس بازه

و من نمیتونم واقعا

هوووف

خدایا شکرت

سلام گلم.فاطمه، بانوجان پیشنهادخوبی داد.منم گاهی امین زیاد بیرون از خونه می موند، بالبخند بهش میگفتم ...

سلام آزگل

خدایی همه کارهارو تندتند انجام میده میره😂😂

از ظرف شستن و جارو کردن و..

هیچ بهونه ای ندارم نگهش دارم😁

من مخالف رابطه با خانواده اش نیستم

بره مثل بقیه برادراش

حتی بیشتر

ولی نه اینکه وقتی که برای منو بچه هامه هم بزاره پای پدر و مادرش

دو ماهیه مادر شوهرم پاش شکسته

نمیتونه راه بره

روزی 2 بار زنگ میزنه بیا چای دم کن تا بخوریم با هم

اگر دیر کنه زنگ رو زنگ

همین خودش یک ساعت و نیم تا دوساعت میشه

😀 دوست دارم خو 😁

😂😂😂🤣

نگوووو 😂😂😂

بقول مادر بزرگ خدا بیامرزم آمین گو نشسته پشت در آمین میگه (مادر بزرگم میگفت هر حرفی رو به زبون نیارید حتی به شوخی اتفاق میافته )حالا هی باید بگی من روم نمیشه تو رو دامادم نگاه کنم و.....

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

یادم رفت خوب که یادم اوردی🤭

حواااسم بهت هست

تو فقط ۱۸ بعلاوه ۱۵سالته

۱۸ مهمه

۱۵ سال بعدیش یه عدده فقط

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

سلام بانووالا هر چه سر سنگینم هیچ فایده ای نداره چند ماه پیش تو حاملگی بهش گفتم کمتر برو گفت خیلی نم ...

خدا حفظت کنه گلم 😘😘

انشالله اجرت کارات پیش خدا محفوظه 💚

قشنگ میفهمم چی میگی

همه بچه ها باید خدمتشون به پدر و مادر برابر باشه

میخوای این دفعه که مادر شوهرت زنگ زد بگووو من میرم (قبلش فقط شیر ملیکا رو بده ) تو باش پیش بچه ها

اگه گفت چرا تو بگو آخه اینکار نیم ساعت کار میبره

من زودتر برمیگردم تا توووو. (اینا رو باخنده بگو )

بگو تو اگه بری رفتنت با خودته برگشتت با خدا(خودتم بخند نذار فکر کنه هدف تو جدایی با اوناس)

اینو یبار آقای قرائتی میگفت که مردا فکر میکنن فقط وبوالدین الحسانا باید کنن فکر نمیکنن مردی که زن میگیره اولویت اولش اون دختری که آورده تو خونهش هست باید شکم اونو سیر کنه و مایحتاج زندگی رو برا اون درست کنه و......

فاطمه باشناختی که ازت دارم تو خیلی صبوری اینم یکم تایم میبره ولی درست میشه 💙

😂😂😂🤣نگوووو 😂😂😂بقول مادر بزرگ خدا بیامرزم آمین گو نشسته پشت در آمین میگه (مادر بزرگم میگفت هر ...

خدا رحمت کنه مادر بزرگت رو

بانو دومادم با درکه

اشکال نداره 😂

حواااسم بهت هستتو فقط ۱۸ بعلاوه ۱۵سالته۱۸ مهمه ۱۵ سال بعدیش یه عدده فقط

بانو 15 مهم تره گلم 🤭😊

18 یه عدده

خدا حفظت کنه گلم 😘😘 انشالله اجرت کارات پیش خدا محفوظه 💚 قشنگ میفهمم چی میگی همه بچه ها باید خ ...

ممنون بانو

برم تو خط #سیاست_زنانه 😂💪

خدا رحمت کنه مادر بزرگت رو بانو دومادم با درکه اشکال نداره 😂

😂😂😂😂پس لطفاً دوقلو باشه