2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 210469 بازدید | 30807 پست
سلام دخترا امروز با زن داداشم حرف میزدم میگفت فاطمه حسابی آزاد بودی هر جا میخواستی میرفتی هر کاری می ...

سلام فاطمه.

اره دیگه یه چنوقتی باید تحمل کنی.ولی میتونی گاهی بزاریش کنار مامانت بری دُردُر.البته بزار ۲ماهش بشه.من همینکارمیکردم🤭🤭🤭

با خدا می رقصانم ،تمام دنیا را به ساز آرزوهایم...❣️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام فاطمه.اره دیگه یه چنوقتی باید تحمل کنی.ولی میتونی گاهی بزاریش کنار مامانت بری دُردُر.البته بزار ...

مامانم زیاد حوصله بچه داری نداره ازگل 😂😂😂

ولی بنظرم دیگه مجبوره 😅 وقتی بندازم گردنش

کی بزرگ میشه😬

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

مامانم زیاد حوصله بچه داری نداره ازگل 😂😂😂 ولی بنظرم دیگه مجبوره 😅 وقتی بندازم گردنش کی ب ...

اره باباااا، بنداز گردن مامیت، برو عشقو حال😂

#بهشت زیر پای مادراست😂😂😂

مامانم زیاد حوصله بچه داری نداره ازگل 😂😂😂ولی بنظرم دیگه مجبوره 😅 وقتی بندازم گردنشکی بزرگ میشه😬

هنوووز مونده تا بزرگ شه انشالله دخملمون

اره باباااا، بنداز گردن مامیت، برو عشقو حال😂#بهشت زیر پای مادراست😂😂😂

میزنه به کوه و بیابون😂😂😂

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

هنوووز مونده تا بزرگ شه انشالله دخملمون

ان شاء الله صبور و اروم باشه

جدی؟؟؟😂😂😂پس برم یچی بخرمیسال واس من اوکی شد بانو

اره برو جونم 😘

انشالله حاجت دلت با خواست خدا یکی بشه 💚

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

فردا باید خرید کرد اره؟ یا امروز؟؟؟🤔🤔🤔

آززززززی🥴🥴🥴🥴🥴

۱۳ صفره کیه هست 😂😂

فرداااااا

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

سلام بانو اخیششششش😁 چقدر حس خوبی داره خداروشکر موفقیت هاشو ببینی و جشن بگیری براش، 😍

سلام جونم دلم

ممنون عزیزم 💘💖

تو خوبی

جوجه ی ما خوبه 😘😘😘

پسرا خوبن😚

شاید باورت نشه ولی من از خود شروع جنگ تو مغزم درگیری داشتم

اول برا امتحانات

بعدم برا نمره معدل

یه هفته هم منتظر یه اس ام اس از طرف مدرسه جدید که تو پیش ثبت نام قبول شده یا نه

درگیری داشتم

ولی خدا رو شکررررر وقتی که از طرف مدرسه پیامک اومد اینقدر

خوشحال شددددم 🥺انگار خستگی امسال از تنم در رفت

سلام بانو اوه اوه چه تاریخ تو تاریخی شده😃 پارسال بچه ها خرید کردن به نیت 13 صفر من یادم نیست چیزی خ ...

منم پارسال چیزی نخریدم

ولی میخوام امسال پول بزارم لای قرآنم

(امسال خیلی به پول نیاز دارم 😂😂😂انشالله خدا خودش از خضرانه ی غیبش برام برسونه 😉)

سلام دخترا امروز با زن داداشم حرف میزدم میگفت فاطمه حسابی آزاد بودی هر جا میخواستی میرفتی هر کاری می ...

چرا افسرده

همه چیز به خودت بستگی داره عزیزم

زیاد حساس نباش

بعد از چهل روزگیش همه جا با خودت ببر

بزار عادت کنه به صدا و.....

اگه کالسکه داشته باشی که حله

سلام جونم دلم ممنون عزیزم 💘💖تو خوبی جوجه ی ما خوبه 😘😘😘پسرا خوبن😚 شاید باورت نشه ولی من از خود ...

سلام بانو

همه خوبیم خداروشکر

شما چطورین؟

مادر نمونه همینه دیگه

بیشتر از خود بچه ها حرص و جوش میخوره

و بیشتر از بچه ها خوشحال میشه از موقعیت هاشون 😃

ان شاء الله سایت مستدام مهربانو جان 💓💓💓