2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 205697 بازدید | 29918 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دخترا ظهرتون بخیرکلی کار کردم،کلی هم کار دارم و نهار ندارم😂😂😂عصر میرم خونه مامانم خواهرزاده ...

سلام عزیزم

انشالله بهتون خوش بگذره 🤗😘

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

خدا بزرگ بانو مطمعا درست میشه فدات خوشگلم امروز شنبه اس خوب شد یادم انداختی الان میزارم

انشالله

منم سپردم به خووووودش 🥺

محیا تو همون کانال شهدا میگه اگه بعد از ۷ هفته حاجت روا نشدید ناامید نباشید بعد از دو الی سه هفته بعد دوباره شروع کنید

انشالله که امسال، سال خونه دار شدن توعه 💚

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

سلام دخترا صبحتون بخیر بچه ها اگ پیامی دادید بهم نخوندم یا جوابشونو ندادمباگ سایت پوزش منو بپذیرید

خواهر همه مثل همیم😂😂🤣

منم پیام روز جمعه ام رو شنبه ثبت کرد

سایت هم دیگه رد داده 😂😂😂😂

گرونی رو اینم فشار آورده

سلام عزیزمقبول باشه،انشاا.. ک خوش گذشته

مممنون عزیزم

خدا رو شکررررر خوب بود 😘

هوا عالی

همجا سبزززززززز

چاقاله های زرد آلو که تازه هسته اش سفت شده 😋

صدای اب رود خونه😍

ای کاش میشد یه ماه تنهااااااا میرفتم روستا مون

مغز م هواااا میخورد😂😂😂

خسته نباشی باتو خوشگله

فدااااای تو مهربونم 😘😘😘

سلام قشنگ جان اصلا قاطیه فکر کنم هممون همینیم،منم میام میبینم پیام نیست بعد اعلان میاد باز میکنم می ...

#سایت عجایب 😂😂😂

نه روم نمیشه 😊ای ام خجالتی🙊🙉🙈

بقول علی صادقی

بُروووووووو.🤪

ای ام خجالتی 😳😳😳😳😳😳

پس موقعی که داری در مورد این استیکر 💦💦 و فوایدش صحبت میکنی خجالتتت کجا میره 😂😂😂😂

سلامممممممم به تک تک خواهرای قشنگم خوبین خوشین سلامتین شب تون بخیرررررر خیلیییییییییییی دلم تنگ شده ...

چشم دلت روووووشن عزیزم 🥰😍🤩

دست شوهر خواهر مون درد نکنه که دل خواهرِ ما رو شاد کرده🧿🙏

خدا خیرش بده

ممنون ساحل مهربونم انشالله حاجت روایی خودت 💚💙💜

خدا رو شکر مامان هم اومد دیگه کمک داری برا روز سفره

سلام ب همگیمحیا، فاطمه، بانو ،آتا وساحل...انشالله خوب باشید...التماس دعا دارم...بیشتر واسه اون بنده ...

سلام عزیز جان

به امید خدا امسال بهترین ها رو خدا براش در نظر بگیره

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

سلامممممممم به تک تک خواهرای قشنگم خوبین خوشین سلامتین شب تون بخیرررررر خیلیییییییییییی دلم تنگ شده ...

سلام ساحلی

چه سوپرایزی شدی تو و فندوقا 🙈😍❤️

خدا قوت به اقا حامد

حسابی لذت ببر از دور همی خانوادگی

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

مممنون عزیزم خدا رو شکررررر خوب بود 😘هوا عالی همجا سبززززززززچاقاله های زرد آلو که تازه هسته اش سفت ...

منو با خودت ببر فقط همین 😁

با ریتم همون اهنگه بخون 😂

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

بقول علی صادقی بُروووووووو.🤪ای ام خجالتی 😳😳😳😳😳😳پس موقعی که داری در مورد این استیکر 💦💦 و ف ...

😊😊😊😊🙃🙃🙃🙃

این استیکر 💦💦💦💦💦💦

همشو میشوره میبره

بعد هم نباید وقتی میتونی کمک کنی به دوستات

کوتاهی کنی

خدا قبول کنه این کار ناچیز رو از من انشاالله 😉🤲📿📿