2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 216773 بازدید | 31855 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام دخترا ظهرتون بخیرکلی کار کردم،کلی هم کار دارم و نهار ندارم😂😂😂عصر میرم خونه مامانم خواهرزاده ...

سلام عزیزم

انشالله بهتون خوش بگذره 🤗😘

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

خدا بزرگ بانو مطمعا درست میشه فدات خوشگلم امروز شنبه اس خوب شد یادم انداختی الان میزارم

انشالله

منم سپردم به خووووودش 🥺

محیا تو همون کانال شهدا میگه اگه بعد از ۷ هفته حاجت روا نشدید ناامید نباشید بعد از دو الی سه هفته بعد دوباره شروع کنید

انشالله که امسال، سال خونه دار شدن توعه 💚

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

سلام دخترا صبحتون بخیر بچه ها اگ پیامی دادید بهم نخوندم یا جوابشونو ندادمباگ سایت پوزش منو بپذیرید

خواهر همه مثل همیم😂😂🤣

منم پیام روز جمعه ام رو شنبه ثبت کرد

سایت هم دیگه رد داده 😂😂😂😂

گرونی رو اینم فشار آورده

سلام عزیزمقبول باشه،انشاا.. ک خوش گذشته

مممنون عزیزم

خدا رو شکررررر خوب بود 😘

هوا عالی

همجا سبزززززززز

چاقاله های زرد آلو که تازه هسته اش سفت شده 😋

صدای اب رود خونه😍

ای کاش میشد یه ماه تنهااااااا میرفتم روستا مون

مغز م هواااا میخورد😂😂😂

خسته نباشی باتو خوشگله

فدااااای تو مهربونم 😘😘😘

سلام قشنگ جان اصلا قاطیه فکر کنم هممون همینیم،منم میام میبینم پیام نیست بعد اعلان میاد باز میکنم می ...

#سایت عجایب 😂😂😂

نه روم نمیشه 😊ای ام خجالتی🙊🙉🙈

بقول علی صادقی

بُروووووووو.🤪

ای ام خجالتی 😳😳😳😳😳😳

پس موقعی که داری در مورد این استیکر 💦💦 و فوایدش صحبت میکنی خجالتتت کجا میره 😂😂😂😂

سلامممممممم به تک تک خواهرای قشنگم خوبین خوشین سلامتین شب تون بخیرررررر خیلیییییییییییی دلم تنگ شده ...

چشم دلت روووووشن عزیزم 🥰😍🤩

دست شوهر خواهر مون درد نکنه که دل خواهرِ ما رو شاد کرده🧿🙏

خدا خیرش بده

ممنون ساحل مهربونم انشالله حاجت روایی خودت 💚💙💜

خدا رو شکر مامان هم اومد دیگه کمک داری برا روز سفره

سلام ب همگیمحیا، فاطمه، بانو ،آتا وساحل...انشالله خوب باشید...التماس دعا دارم...بیشتر واسه اون بنده ...

سلام عزیز جان

به امید خدا امسال بهترین ها رو خدا براش در نظر بگیره

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

سلامممممممم به تک تک خواهرای قشنگم خوبین خوشین سلامتین شب تون بخیرررررر خیلیییییییییییی دلم تنگ شده ...

سلام ساحلی

چه سوپرایزی شدی تو و فندوقا 🙈😍❤️

خدا قوت به اقا حامد

حسابی لذت ببر از دور همی خانوادگی

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

مممنون عزیزم خدا رو شکررررر خوب بود 😘هوا عالی همجا سبززززززززچاقاله های زرد آلو که تازه هسته اش سفت ...

منو با خودت ببر فقط همین 😁

با ریتم همون اهنگه بخون 😂

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

بقول علی صادقی بُروووووووو.🤪ای ام خجالتی 😳😳😳😳😳😳پس موقعی که داری در مورد این استیکر 💦💦 و ف ...

😊😊😊😊🙃🙃🙃🙃

این استیکر 💦💦💦💦💦💦

همشو میشوره میبره

بعد هم نباید وقتی میتونی کمک کنی به دوستات

کوتاهی کنی

خدا قبول کنه این کار ناچیز رو از من انشاالله 😉🤲📿📿