2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 207973 بازدید | 30290 پست
تگش کردم بهش گفتم چرا تعلیق کردی گفت حتما یکی تحریک شده با حرفات 💦💦💦😂😂😂

😂😂 🤣🤣🤣🤣وااای

شاید خودش تحریک شده بنده خدا

با خدا می رقصانم ،تمام دنیا را به ساز آرزوهایم...❣️

ولی من زنگ میزدم فاطمه... اینو میگفتم، الووووو گل زحمتت شیر و موز واسه باشگاهت تو راهتمچنتا خوراک ...

#سیاست_زنانه 😀

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😂😂 🤣🤣🤣🤣وااای شاید خودش تحریک شده بنده خدا

نمیدونم

میترسم دیگه نزدیک اقامون بشم 🙈🙊🙉💦

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

😂😂😂ک تحریک ننشه؟؟؟

بلی😊

مث دیشب منهوس ساندویچ کرده بودم یهو امین اومد با ساندویچ.😃..دیدی غیبم زد موقع پیام دادن😂

ای شکمو

😂😂😂😂

الاناست سایت بسته شه🖐️