2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 186683 بازدید | 27239 پست
خداروشکر واقعا بی ماشینی سخته خیلیم سخته ن عشقم بجان خودم اگ زره ای الکی بگم هر کدومتون ک ی پیشرفت ک ...

قربونت عزیزممم😍

هرسقوطی پایان‌کار نیست... باران‌را ببین،سقوطش زیباترین‌آغاز است🦋

رفیق هم خیلی تاثیر داره تو روحیه ادم من شوهرم یه رفیق داره از اونا که دایم میگه الان قحطی میشه الان ...

اره رفیق تاثیر داره

اینم فکنم سر کار بین این لاکچری های ددی پول دار هست

میگم مرد حسابی ما ددی ها ندارن ک هیچ ما باید بهشون بدیم

شکر گزار باش کار داری بیخیال باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر واقعا بی ماشینی سخته خیلیم سخته ن عشقم بجان خودم اگ زره ای الکی بگم هر کدومتون ک ی پیشرفت ک ...

ممنون عزیزم

من کشیدم بی ماشینی میدونم

عشق منی

میدونم عزیزم

هميشه موفقیتتون و شادیتون ارزومه

هر جا رفتم زيارت یا هر وقت دعا کردم

همیشه اول شما جلو چشمام بودین

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 403

سکه اس 😄 ی زره دیگه دارم گفتم یکم دیگه جمع کنم بشه ۲ گرم حداقل بعد تبدیل ب طلاش کنم

ان شاء الله

ان شاء الله

همین جور طلا ها اینقدر مزه میده 😅

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 403

😂😂😂اه بزاره کنار این رفیقشووو😂

شریکشه

متاسفانه 😂😂

اقوام هم هستن

پسر خوبیه

ولی...

خیلی تأثیر پذیره ازش ازگل

خیلی سخته باهاش حرف میزنم ولی ن زیاد نمیتونم راستش دست خودم نیست خیلی عوض شدم خیلیا اگ قبل بود ...

محیا فکر کنم

به مرحله از سیر و سلوک رسیدی

که مال دنبا برات بی ارزش شده #فان 😂

بنظرم نباید غصه چیزی بخوری که از دست رفته

ماشین هم درست میشه

خدا همیشه تو زندگی چیزهایی بهمون میده

تمرکزمون رو بزارین رو داشته ها 😍

سلام علیکم. حالتون چطوره عزیزای من؟؟؟صبتون ب عشق و پر از خبرای قشنگ

سلام عزیز دل 😘

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

شوهرم دیشب سر یه حرکت انتحاری ماشینشو فروخت😁همیشع در لحظه تصمیم میگیره و عمل میکنه بهش...🙃بنظرتون ...

چه یدفعه ای 😂😂

خواهر طلا مثل حباب هست و چون مالیات و ....داره درصد ریسکش بالاست و باید حداقل یکسال صبر کنی تا به سود دهی برسه

به نظرم دوباره ماشین بخرید بهتره

تجربه ی من تو این چند ماه اخیر این بود سود بانکی هیچ وقت به نسبت به طلا و ماشین سود نمیرسونه

ازگل اگه ماشین دارید یه ملک بخرید

فعلا راکته ولی جهش ملک یکدفعه ای هست

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

راستی دخترا نیم گرم طلا خریدم 🙂 بهم تبریک نمگید😁😁😁البته مخفی کسی خبر نداره ها نکنه ترورم کنن🤐🤫 ...

مبارکت باشه گلللل

به دل خوش

بزار پیش مامانت

اخه مفصل گفتنش میاد خونه هی آه میکشه من دیگه خسته ام من توانی ندارم من میمیرم این چ اوضاعی چی و فلان ...

محیا همه ی مردا همین طور هستن

تو باید باهاش همدردی میکردی

نه با انرژی منفی ولی درکش میکردی

ببین خودمون وقتی یه دونه از طرف های سرویسمون بشکنه چقدر ناراحت میشیم تو این مواقع بگوووو اره حیف شده ...... حالا اتفاقی که افتاده تو که از قصد نکردیو....

بگی فدا سرت انگار بهشون فوش دادی 😂😂

محیا بس که بچه های من ندیده بازی در اوردن سر ماشین 🤣🤣🤣به هر کس میرسیدن میگفتن ما ماشین خریدیم ماش ...

به سلامتی و دل خوش 💖