2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 170722 بازدید | 24688 پست
سلامممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین صبحتون بخیرررررر انشالله که روز های خوبی رو سپری کرده باشین ...

به سلامتی و دل خوش 🥳🥳🥳🥳🤠

انشالله خوش بخت بشن 

ساحلی در نقش خواهر شوهر ،چه شودددددد

وای ساحل فکر شو بکن یه هنری به هنر های دیگه ات اضافه میشه 😊🤩😍

ساحلی من خودم هنوز خواهر شوهر نشدم ولی به‌نظر م بهترین کار اینه که حد وسط رو نگه داشته باشی  خیلی سخته ها ولی تو میتونی🤗🤗🤗🤗

بعضی ها اینقدر با عروس خودمونی میشن  که داداش خودشون هم یادشون میره

از اون طرف بعضی ها هم اینقدر با طرف خشک  برخورد میکنن عروس از بله خودش پشیمون میشه 😂

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

به سلامتی و دل خوش 🥳🥳🥳🥳🤠انشالله خوش بخت بشن ساحلی در نقش خواهر شوهر ،چه شوددددددوای ساحل فکر شو ...

من با زن داداشم خیلی راحتم خیلی حرفارو میزنیم باهم 

اونم همینطوره کوچیک ترین مشکلی باشه ب من میگه 

البته هم شهری خودمونه 

بخدا پیش زن داداشم راحت ترم تا داداشمم😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با زن داداشم خیلی راحتم خیلی حرفارو میزنیم باهم اونم همینطوره کوچیک ترین مشکلی باشه ب من میگه الب ...

خدایی محیا 😂😂😂

همیشه  پشت داداشت باش 

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

خدایی محیا 😂😂😂همیشه پشت داداشت باش

بخدا راست میگم

آخ میدونم ۹۹ درصد موقعه تقصیر داداشمه 

تازه وقتی زن داداشم  نیست ی عالمه پشتشیم☺️

اونم خداییی خوبه 

تا ب حال بدی ندیدیم ازش 

غریب تهران هیچ کسی رو نداره 

بخدا راست میگمآخ میدونم ۹۹ درصد موقعه تقصیر داداشمه تازه وقتی زن داداشم نیست ی عالمه پشتشیم☺️اونم خ ...

خدا زنداداشتو حفظش کنه

معلومه از اون عروس هاااااا نیست 

البته که خودت خوبی که این همه بهت اطمینان داره تا همه چیز رو بهت میگه 👏👏👏

حواست بهش باشه از اینکه گفتی تو تهران تنهاست، احساس غربت 

نکنه

من ۶ ماهیی با داداشم قهر بودم ولی زن داداشم میومد خونمونم مدام بهم زنگ میزد و کلا اوکی بودیم

واقعا دمش گرررررم 

گزارش امروز بانو جون 👇👇👇

ساحلی برا مشکل پوستم پیشنهاد ویتامین سی داد 

من امروز از فرصت استفاده کردم  و پسر مامان رو فرستادم اسفناج خرید منم تا اونجایی که میتونستم خام خوردم به نیت جذب ویتامین سی و آهن 🤭

بقیه اش هم خرد کردم و سرخش کردم برا الو اسفناج😋

پری شدم و خودم رو دعوت کردم به یه دمنوش گرم 😉

بعد هم با یه ماسک ماست و حنا بی رنگ به استقبال صورت جان رفتم 😍

راستی امروز از صبح خیلی در مورد خواهر ،برادر مون صحبت کردیم 

منم به دیدم هممون یه برادر یا خواهر مجرد داریم چون امرروز یکشنبه بود به نیت خانم حضرت زهرا و امام علی حدیث کسا خوندم و ازشون خواستم خودشون کمک حال  خواهر برادرامون باشه 🤲🙏

انشالله مجرداازدواج کنن و اونایی هم که متاهل  هستن خوشبخت باشن💚

#شکر‍ گزاری 

خدایا شکرت که امروز به طور صحیح از نعمت هات که در اختیارم قرار دادی استفاده کردم 💚

دوستت دارم خدای مهربوننم

گزارش امروز بانو جون 👇👇👇ساحلی برا مشکل پوستم پیشنهاد ویتامین سی داد من امروز از فرصت استفاده کردم ...

چ‌گزارش خوبی😍رسیدگی‌ب پوست،خوردن‌اسفناج...دعاخوندن،‌شکرگزاری🧿💘💘

هرسقوطی پایان‌کار نیست... باران‌را ببین،سقوطش زیباترین‌آغاز است🦋

بخدا راست میگمآخ میدونم ۹۹ درصد موقعه تقصیر داداشمه تازه وقتی زن داداشم نیست ی عالمه پشتشیم☺️اونم خ ...

خداروشکر ک‌خوبه زن‌داداشت‌محیا.

خودتم‌خوبی، ک اون‌جذبت شده🧿💘

من با زن داداشم خیلی راحتم خیلی حرفارو میزنیم باهم اونم همینطوره کوچیک ترین مشکلی باشه ب من میگه الب ...

منم‌خیلی پیشا با زن‌داداش بزرگم‌خیلی خیلییییی خوب بودیم، ولی یه حرکتی ازش دیدم دیگه‌ مث قدیم‌باهاش نشدم.🙂

چ‌گزارش خوبی😍رسیدگی‌ب پوست،خوردن‌اسفناج...دعاخوندن،‌شکرگزاری🧿💘💘

🤗😘

خدا زنداداشتو حفظش کنهمعلومه از اون عروس هاااااا نیست البته که خودت خوبی که این همه بهت اطمینان داره ...

فدات عزیزم 

ب خدا قسم تعریف نمیکنم

ولی بیش از حد تصور براش خوبیم هم من هم مادرم 

یعنی مادرم ی خوراکی داشته باشه نصفش رو برا اون میزاره 

من برم خونه مامانم زنگ میزنه اونم بیاد 

دادش کوچیکم خوراکی بخره یا کادو برا من 

حتما برا اونم میگیره 

مامانم میرعه خونش آشغال های خونش رو میاره بیرون میگهوتو نبر 

خودش همیشه میگه من شانس آوردم از مادر شوهر و خواهر شوهر 

اونم بامحبت خدایی 

بیرون رفتنی مدام برا پسرم خوراکی می‌خره 

مدام قربون صدقه پسرم میرعه 

جوری که پسرم مدام تو خونه از زن داییش میگه 

تو پارک ک میریم خانم ها گفتن عروستون خیلی از شماها تعریف کردن 

انشالله ک اتفاقی نیوفته ک بینمون خراب بشه 

گزارش امروز بانو جون 👇👇👇ساحلی برا مشکل پوستم پیشنهاد ویتامین سی داد من امروز از فرصت استفاده کردم ...

چ روز پر باری هزار ماشالله 

انشالله عزیزم انشالله عاقبت بخیری 

تک تک خانواده هامون 

فدات عزیزم ب خدا قسم تعریف نمیکنمولی بیش از حد تصور براش خوبیم هم من هم مادرم یعنی مادرم ی خوراکی دا ...

ماشالله لاحول و لا قوة الا بالله 🧿🧿🧿

حقیقتا جواب خوبی جز خوبی نیست 

انشالله همیشه در کنار هم سلامت و شاد باشین 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم