2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 207973 بازدید | 30290 پست
حالیش نیست ک بابا دیشب من خواب بودم داد میزنه پاشو بیا کیا دستشویی داره منم گفتم آخه ی جیش چیه خو بب ...

شوهر منم‌اوایل تنبلی‌میکرد‌محیا.دیگه‌من‌یاد بچها میدادم ک‌بگین‌بابا‌من‌میخوام‌با تو‌برم‌جیش. دیگه کم کم راه افتاد.

هرسقوطی پایان‌کار نیست... باران‌را ببین،سقوطش زیباترین‌آغاز است🦋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😘😘😘

💞😃

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

صبح نیست ک بحث کنم 😁😁😁😁 مجبورم هروقت وقت هست بحث کنم

خوب میکنی 

دعوا نمک زندگیه 😂

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

سن ۴۰ ‌خرده ای زیاد نیست‌آیاااا؟؟؟🤔

نه بابا 

تازه اول جوونیه 😁

مردا همین جورن اگر دو دقیقه شوهرم خونه بمونه بیشتر بس کع داد میزنه و دعوا میکنه با پسرا میگم نمیخوای ...

بابا ب خدا همکارای خودش پوشک بچه هم عوض میکنن 

ولی این هیچ مسولیتی نداشته همش سر کار بوده 

بعد ب من میگه تو چیکار میکنی تو خونه 

تو و محیا تو لیست سیاه قرار میگیرین 😁تا ببینم بانو چطور بوده😂

بانو کلا تو سری خور 🙂

تو خونه‌ی ما حق بزن بزن نداشتیم 

البته من و خواهر که حدود ۲ سال تفاوت داریم چند باری  اون منو میزد 

از داداشم هم که ۶ سال بزرگتر بودم یادم نیست اصلا زده باشم (البته که  از ترس مامان بزرگ خدا بیامرزم عاشق پسر بود )

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

مردا همین جورن اگر دو دقیقه شوهرم خونه بمونه بیشتر بس کع داد میزنه و دعوا میکنه با پسرا میگم نمیخوای ...

😂منم‌ گاهی امین‌خیلی غرغرو‌میشه یا‌میره‌تو‌ لَک، پیام‌میدم پسر خالم میگم خداوکیلی بیا اینو وردار برین یدرو بزنین من‌اعصاب ندارم‌ خونش‌میفته‌گردنم

۴۷ دیگه باید برا خودش عشق و حال کنه پاگیر دختره شده

همین دختره عشق و حاله

بانو کلا تو سری خور 🙂تو خونه‌ی ما حق بزن بزن نداشتیم البته من و خواهر که حدود ۲ سال تفاوت داریم چند ...

عزیزززم.

یدور بیا‌پیش‌منو‌محیا راهت‌میندازیم

شوهر منم‌اوایل تنبلی‌میکرد‌محیا.دیگه‌من‌یاد بچها میدادم ک‌بگین‌بابا‌من‌میخوام‌با تو‌برم‌جیش. دیگه کم ...

#سیاست_زنانه‍ 😂