2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 166415 بازدید | 23918 پست
نمیدونم اصلا عادت ندارم بانو رو پیشونیش بنویس اسم خودت رو 😄😄😄

اره اره 😂😂🤣

عجب ایده ای 

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

من ندیدم 😁🤍الان حرص هم نمیخورم یادمه بازی ایران قطر یه تسبیح دستم بود اینقدر ذکر گفته بودم دهنم کو ...

دوساعت و نیم دویدن یک دقیقه آخر 😬😬😬

خدا رو شکر  جز تیم ملی بازی های دیگه رو نگاه نمی‌کنم 

وگرنه نصف موهام سفید بود

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام عشقا صبحتون بخیر از ساعت ۵ بیدارم 🤐🤐🤐مگه خوابم می‌برد گفتم بیام ی سر بزنم خواهرام🫠

سلام عزیزم 

صبحت بخیر 

دیروز رفتم بیرون با زن داداشم ی شال از این طوری ها گرفتم انقد ناز دورش دانتل ☺️☺️☺️خیلی گوگولی 🫠🫠

سلام محیایی 

مبارک باشه🌺💟

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

دوساعت و نیم دویدن یک دقیقه آخر 😬😬😬خدا رو شکر جز تیم ملی بازی های دیگه رو نگاه نمی‌کنم وگرنه نصف ...

همین قابل پیش بینی نبودنه که فوتبالو قشنگ کرده

منم فقط تیم ملی😁

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

اره اره 😂😂🤣عجب ایده ای

پیشونیش رو داغ بزار 💟😁

#فان‍ 

ولی خدایی جنگیدن ای کاش به ضربات پنالتی می‌رسید پسر کوچیکم فوتبالی هست طفلی اینقدر عصبانی و ناراحت ...

اره پنالتی میکشید دروازبونمون خوب بود ولی حیف...

الهی طفلک‌پسرت

هرسقوطی پایان‌کار نیست... باران‌را ببین،سقوطش زیباترین‌آغاز است🦋

حالا به دور از شوخی برا تنوع عالیه 😍من عاشق رنگ کنفی ام منم فقط چند بار مش یخی در آوردم اینقدر تغبی ...

مش‌ که اره‌ زدم.عروسیه دخترخالم‌ مش‌‌زدم،وچندینبار دیگه...ولی چنروز بعدش کلا یدست یه رنگ‌میزنم‌روشون😂دوسندارم بانو...موهام‌یدست‌یرنگ‌باشن‌رو بیشتر میپسندم...🙃

دیروز رفتم بیرون با زن داداشم ی شال از این طوری ها گرفتم انقد ناز دورش دانتل ☺️☺️☺️خیلی گوگولی 🫠🫠

سلام‌عززیزم

مبارکت‌باشه ب دلی خوش🧿😍😍😍

سلام سلااام‌خوبین دخترا؟

واسه فردا برنامه ای ندارین؟ من میخوام ب شوهرم‌بگم ببرمون اطراف شهرمون گردش

.انشالله ک‌قبول‌کنه...نگه‌یروز‌تعطیله بزار بخوابیم🙃

شماها‌چی؟؟؟

سلام سلااام‌خوبین دخترا؟واسه فردا برنامه ای ندارین؟ من میخوام ب شوهرم‌بگم ببرمون اطراف شهرمون گردش.ا ...

من ک همسرم حسابی شلوغ 

شب و روز شیفت 

از امشب شیفت تا شنبه صبح 

صبحا احتمالا بیاد خونه تا ظهر دوباره میره 

هفته بعدم شیفت روز هر روز تا چهار شنبه🙂