2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 170664 بازدید | 24682 پست
فاطمه قزی یعنی چی

دختر❤️😀

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا حفظش کنه 🧿

ممنون عزیزم 

ان شاء الله روزی خودت باشه 

اسمش چیز دیگه اس 

ما بهش میگیم قزی 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

خانوما یه چیزی بگم

من که بخاطر فسقلیا عمرااااا بیرون نمیرم زیاد 

تازه اونم چی اول صبح 

بعد امروز صبح دیدم دم ورودی پارکینگ یکی یه چندتا کیسه زباله گذاشته 

بعد گفتم شاید واسه کسیه از شب قبل گذاشته گفته همراهم میبرم 

تا اینکه دو سه ساعت پیش همسایه مون از سرکارش برگشت زنگ واحد مارو زد که پاشو پاشو بیا 

وای همینکه در رو باز کردم متوجه صدا شدم 

جریان از این قرار بوده یکی از همسایه های خیابون اصلی مون 

می‌ره کلی خرج می‌کنه واسه خورد و خوراک که خانومش خونه نیست خلاف کنه 

یهو خانومه زنگ میزنه میگه برمی‌گردم اونم تموم اون چیزایی که خریده رو پلاستیک پیچ می‌کنه می‌زاره داخل کیسه زباله دم پارکینگ که فکر کنن آشغاله بمونه بعدا ببره بالا  و مهمونی رو کنسل می‌کنه 

که زهی خیال باطل

خانومه از بوی عطر ساطع شده داخل خونه می‌فهمه پا پیچ میشه 

از همون دیشب خونه شو میگرده دنبال یه رد 

یهو آقاهه دست و پاشو گم می‌کنه و شکش بیشتر میشه میاد واگن زباله هارو نگاه کنه که متوجه اون کیسه های منظم و مرتب میشه دم ورودی پارکینگ ما 

خانومه فکر می‌کنه یار غار اون نامرد توی این ساختمونه تموم دکور پارکینگ رو میاره پایین کرکره و..

وای من اونجایی رسیدم که تموم محتویات داخل اون کیسه هارو پرت میکرد سمت شوهرش و فحش نثارش میکرد 

لباس زیر و پد  و چیپس و کرانچی و.. می‌ریخت زمین 

از ظهر اعصاب و روانم بهم ریخته چقدر دنیا جای بدی شده 😔😔 

خیلی چیزا دیگه عادی شده 

خیانت 

فحاشی 

ریختن آبرو 

تهمت زدن 

دزدی 

دروغ 

و..

کاش میان این همه هیاهو صدایی بیاید : الا يا أهل العالم أنا مهدی 💚✨ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

خانوما یه چیزی بگممن که بخاطر فسقلیا عمرااااا بیرون نمیرم زیاد تازه اونم چی اول صبح بعد امروز صبح دی ...

سلام ساحل جان 

ناراحت نباش گلم 

دنیا خیلی وقت قشنگی ایش رو  از دست 

فقط با وجود دوستای گلی مث شما زیباست 

خدا لعنت کنه مرد هایی ک خیانت میکنن 

تن و بدن زنشون رو می‌لرزونن

ممنون عزیزم ان شاء الله روزی خودت باشه اسمش چیز دیگه اس ما بهش میگیم قزی

فکر کنم قزی به ترکی میشه دختر 

درسته

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

خانوما یه چیزی بگممن که بخاطر فسقلیا عمرااااا بیرون نمیرم زیاد تازه اونم چی اول صبح بعد امروز صبح دی ...

بیمیرم برا دل زنش 😭😭

خواهر مردامون هم بی حیا شدن اگه زن باید حفظ حجاب کنه مرد هم باید مراقب اون نگاهش باشه ،مراقب هوا و هوسش باشه 

حالا  تو این موارد  تمام اتهام ها به طرف اون زن بیچاره هست 

براش کم گذاشتی وغر زدی ،ببین چیکار کردی که از خونه زده شده و.......‌‌‌‌.....

داریم تو آخر زمون زندگی می‌کنیم دیگه خدا کمک کنه ظهور نزدیک باشه 

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

سلام دخترا عصرتون بخیرررررر 

در راستا چالش ساحلی 

امروز از ترکیب خمیر دندون +زنجبیل +سرکه برا روی بینی استفاده کردم بعدازظهر هم ۱۵ دقیقه با اپلیکیشن ورزش کردم منتظر دمکشی چای سبز جان (به نیت چربی سوزی😂😂حتما نیت کنید تاثیر داره🤪🤪)هستم 

برا پوست جان هم از لوسیون ساخت ایران (دنبه و ...)استفاده می کنم 🙂 راستی حدود ۸تا لیوان  اب هم استفاده کردم 

شکر# گذاری 

خدایا شکرت که امروز تونستم از نعمت های که بهم داری مراقبت کنم بهش رسیدگی کنم 

خدایا شکرت

خدایا شکرت 

خدایا شکرت 

شکر خدا خوبم شما خوبی کم پیدایی

فدات بشم شما چطوری عزیزم

اره نبودم 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

سلام عزیزم نشسته ام به شیر آب نگاه میکنم 😂😂(با ریتم نشسته ام به در نگاه میکنم بخون )یک ساعته رفته ...

ای وااای،بگردم‌چقد سختتونه...

بنظرم اگه ساعتای قطع شدنشون مشخصه تا قبل اون‌کل کاراتو بکن بهتر نیست.

خدا ازشون‌نگذره چرااینقد عذاب میدن‌مردم‌ رو.

هرسقوطی پایان‌کار نیست... باران‌را ببین،سقوطش زیباترین‌آغاز است🦋

سلام دخترا عصرتون بخیرررررر در راستا چالش ساحلی امروز از ترکیب خمیر دندون +زنجبیل +سرکه برا روی بینی ...

به به چ‌عالی...

من‌‌چون‌تایم‌ورزش ندارم، و شبا هم‌ واقعا حوصلم‌کمه

با دخترم‌نیم‌ساعت‌میرقصیم،خودش یه ورزشه😉😁

و پوستمم همون روتین‌همیشگیم‌رو دارم.فعلا تغییری ندارم

ای وااای‌من💔🥺

چقد زمونه بدی شده، خب کسی نیست‌ب این‌نامردا بگه خو‌اگه‌میخوای‌خیانک‌کنی اول‌تکلیف زنتو روشن کن، ن‌اینکه با وجود زنت خیانتم‌کنی...

خدا از سر اون‌زنایی ک‌آوار میشن رو زندگی‌مردای متآهل نگذره ب حق علی...حالم‌منم بد شد بخدا

بیمیرم برا دل زنش 😭😭خواهر مردامون هم بی حیا شدن اگه زن باید حفظ حجاب کنه مرد هم باید مراقب اون نگا ...

دقیقا، همه چی سر زن‌شکسته‌میشه