2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 122506 بازدید | 16926 پست

بسم الله الرحمن الرحیم 🌺🌱

خدایا شکرت بخاطر اتفاقات قشنگ زندگیم

خدایا شکرت بخاطر دوستان عالی ام 

خدایا شکرت بخاطر باز کردن گره های ذهنیم 

خدایا شکرت بخاطر باز کردن در های رحمتت به سمت من 

خدایا شکرت بخاطر باکتری های مفید 

خدایا شکرت بخاطر آینده روشن و درخشان 

خدایا شکرت بابت آسایش زندگیم 

خدایا شکرت بخاطر زندگی سراسر آرامشم 

خدایا شکرت بخاطر ادم های خوبی کع سر راهم قرار میدی 

خدایا شکرت بابت آبی که مینوشم 

غذایی که میخورم 

هوایی که نفس میکشم 

خدایا شکرت بابت اعضا و جوارح سالم بدنم

خدایا شکرت بابت دختر خوشکل و سالم و صالحم 

خدایا شکرت بخاطر پسرای فهیم و پر روزی و سالم و صالحم

خدایا شکرت بخاطر برکتی که در عمر و مال و وقت و سفره ام هست 

خدایا شکرت بخاطر سفری که روزیم کردی 

خدایا شکرت بخاطر که تو زندگیم پر از نشونه هایی هست که از طرف توست

خدایا شکرت بخاطر اتفاقاتی که خوشایندم بود ولی به صلاحم نبود و نیفتاد 

خدایا شکرت بابت اتفاقاتی که خوشایندم نبود ولی به صلاحم بود و افتاد 

خدایا هر چه از تو به من میرسه خیر هست 

خدایا شکرت بابت همه چیز 

ای خدای فراوانی ها و ثروت ها

#شکرگزاری_فاطمه_بانو‍ 🌱🌺

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها

اگر خدا بخواد قراره پس فردا راهی مشهد بشم 🥺🥺🥺

امسال عجیب دلم هوای امام رضا رو داشت 

بعد 6یا7 سال طلبیده 

ان شاء الله روزی همه عاشقان 

اگر لایق باشم دعا گوی همتون هستم 🥰🥰🥰🤲

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
بیشتر ببینید
بچه هااگر خدا بخواد قراره پس فردا راهی مشهد بشم 🥺🥺🥺امسال عجیب دلم هوای امام رضا رو داشت بعد 6یا7 ...

ای جانم امام‌ رضا اونم بعد از چند سال 🥺🥺🥺🥺

سفرت بی خطر باشه عزیزم 

انشالله بهت خوش بگذره مهربونم 

بحق جوادش دست پر برگردی 💚🤲

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

ای جانم امام‌ رضا اونم بعد از چند سال 🥺🥺🥺🥺سفرت بی خطر باشه عزیزم انشالله بهت خوش بگذره مهربونم ب ...

چند ماهیه یه کاربر راس ساعت 8 دعوتم میکنه 

صلوات امام رضا رو گذاشته 

و امام حسین و امام زمان 

بی تاثیر نبود سلام های هر شب

ان شاء الله 

ان شاء الله 😍

بیشتر ببینید
بچه هااگر خدا بخواد قراره پس فردا راهی مشهد بشم 🥺🥺🥺امسال عجیب دلم هوای امام رضا رو داشت بعد 6یا7 ...

سلام فاطمه جونم چه قدر خوشحال شدم

انشالله به سلامت بری و برگردی

حاجت روا شی عزیزم

دست پر برگردی

التماس دعا فاطمه جان سفرتون بی خطر💚💚

سلام فاطمه جان 

ای جانم امام رضا 😢

سفرتون بی‌خطر گلم 

آزی ام دلش سفر مشهد خواسته بود 

مام ی عکس داریم برا موقعه عقدمون تو امام رضا گرفتم 

پسرم میگه مامان منم ببر امام رضا 

انشالله بطلبه مام بریم 

سلام بر خواهر گرامی به به پس حسابی خوش گذشته بهت عزیزم ی چیز بهتر تر جیب همسر گرامیم خالی کردی😄😄😄 ...

سلاممممم عزیزم مرسییییییییی نازنینم انشالله به زودی خرید خونه دو خوابه خودت ♥️💕✨

کوچیکتن عزیزم 💘 کیا جونم چطوره خودت بهتری ؟

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

بیشتر ببینید
اسم مارکش رو والا نشنیدم😀😀😀

🥴🥴🥴وایییییی هیچکی نشنیده 

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

بیشتر ببینید
تو اینترنت درباره اینکه کدوم ماه تولد ها ازدواجشون خوبه کدوم زد میخوندمنوشته بود اردیبهشتی و آذری نب ...

واییییییی 😂😂😂😂😂😉

منو حامد هم مرداد و دی هستیم همون اوایل که هنوز عقد نکرده بودم دختر عمه ش گفت خدا به دادت برسه و بهت کمک کنه حامد خیلی زود عصبی میشه تو انقد آرومی چطور میشه بعدها از خودت دفاع کنی  حتی برو ماه تولدشو نگاه کن 

😂😂😂😂

الان کاملا برعکسه من عصبی میشم اون آرومه بخدا آرامشش تو بحثا از من بیشتره 😂😂😂 طوری که من بخاطر آرامش اونه که یه دور دیگه عصبی میشم 

بنظرم مردا رو میشه یاد داد که چطور بسازن و زندگی کنن  هماهنگ باشن ،مهم ماه تولدش نیست مهم اینه بخاطر تو و زندگیتون تغییر پذیر هستین و مکمل همین 

بیشتر ببینید
ممنون ساحلی تا درست کنم یه کوچولو حالا یا خوب میشه یا بد

به دل خوش عزیزم ♥️ 

بیشتر ببینید
ساحل حوصله بحث و دردسر ندارم خوب حرف میزنم باهاش تا خوب حرف بزنه باهام و احترامشو نگه داره فرداش بهم ...

وای واقعا زیاد شده 

قشنگ یه خانوم خرج کن با همین مبلغ می‌تونه هزارتا نقشه خرید بریزه 😂 بهتر که نرفتی یه طور دیگه خرجش کن انشالله که به خوشی و سلامتی باشه 

خدا خیرت بده عزیزم اون کلا هدفش همین بوده و منتظر بهونه بوده که تسویه کنی مطمئنم خدا یه جایگزین بهتر واست کنار می‌زاره 

بیشتر ببینید
سلام ساحلی مسافرت 😍عروسی 😍خرید 😍دوست جدید 😍لباس خوشکل 😍به به چقدر عالی 😀بندر ریگ کدوم قسمتا می ...

به دل خوش عزیزم مبارکت باشه ♥️✨

چه فامیل خوبی دستش درد نکنه 

بوشهر گناوه 

محشر بود جات خالی 

دلم میخواد دوباره برم 😂 میترسم اونا پشیمون شده باشن و نخوان دوباره بیام 

بیشتر ببینید
من نشنیدم 😀چه اسمش با مزه است بعضی وقتا همین مارک ها بهتر از مارک هایی که مشهوره کار میکنه ان شاء ا ...

مرسییییییییی نازنینم 

اره 😂 امیدوارم خودشم مثل اسمش دلبر و بامزه باشه یهو پشیمونم نکنه

بیشتر ببینید
سلام دخترا خوبین ؟؟؟؟؟ روز همگی بخیرررمن که این چند روز خیلی مشغول بودم الانم همسرم میاد بریم باغ به ...

به دل خوش عزیزم بهتون خوش بگذره ♥️

بیشتر ببینید