2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 127588 بازدید | 17716 پست
🔻سید بن طاووس می‌نویسد:🔹روایت شده:شب پانزدهم ماه ذیقعده، احدی نیست که از خدا حاجتی بخواهد، مگر آن‌ ...

مرسی مهربانو🥰🥰🥰

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
بیشتر ببینید

بسم الله الرحمن الرحیم 

🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

خدایا شکرت بخاطر آرامش زندگیم 

خدایا شکرت بخاطر نعمت سلامتی 

خدایا شکرت بابت آسایش زندگیم 

خدایا شکرت بابت اتفاقات خوب زندگیم 

خدایا شکرت بخاطر آبی که مینوشم 

غذایی که میخورم 

هوایی که نفس میکشم 

فکر های زیبایی که تو سرم میاد 

خدایا شکرت بابت آسمان آبی خورشید پر نور ماه زیبا 

خدایا شکرت بابت کوه های بلند ابر های پر بار نسیم خنک 

خدایا شکرت بابت وسایل برقی خونه ام 

خدایا شکرت بابت یخچال پر از خوراکیم

خدایا شکرت بابت روزی که برام میفرستی 

خدایا شکرت بخاطر برکت در جیبم 

خدایا شکرت بخاطر حس و حال خوب امروزم

خدایا شکرت بخاطر سلامتی پدر و مادرم 

خدایا شکرت بابت سر و سامون گرفتن و خوشبختی داداش هام 

خدایا شکرت بابت معجزه ای که فردا قراره ازت ببینم 

خدایا شکرت بابت اطرافیان عالی ام 

خدایا شکرت بابت ادم های خوبی که سر راهم قرار میدی

خدایا شکرت بابت میکروب های مفید تو زندگیم 

خدایا شکرت بابت پسرهای سالم و صالح و پر روزی و فهیمم

خدایا شکرت بابت دختر زیبام

خدایا شکرت بابت ماشین زیر پام 

خدایا شکرت بابت مسافرت هایی که قراره برم تو تعطیلات 

خدایا شکرت بابت همه چیز 

خدایا داده و نداده ات را شکر 

ای خدای فراوانی ها و ثروت ها

سپاسگزارم 

سپاسگزارم 

سپاسگزارم 

شکرگزاری_فاطمه_بانو# 🌱🍀🌺

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام زهرا جون من داشتم تا یکسال همش لکه بینی داشتم دیگه مجبوری برداشتم چند تا از اطرافیان دارن خدارو ...

سلام عزیزم خوبی ؟

لکه بینی واقعا آدمو دیوونع میکنه

خیلی سخته 

منم تاره امروز بعد از مصرف مفنامیک اسید سه تا ورق تموم کردم داره قطع میشه انشالله که بیفته بهم

تازه درد هم داشتم تازه قطع شده از درد پریودی بد تر بود

منم خداروشکر ، خبر سلامتی‌گلمامروز روزخوبی بود برام خداروشکر...میخواستم برم الان‌بیرون، ولی هوا خیلی ...

خداروشکر همیشه خوب و سلامت باشی عزیزم 

خداروشکر که روز خوبی رو داشتی ، اشکالی نداره یه روز بهتر میری

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بیشتر ببینید
فدای شوما🥰

بمونی عزیزی♥️

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بیشتر ببینید
سلام عزیزم خوب هستین من تازه این تاپیک رو دیدم خوشحالم از اشناییتون میشه لطفا منو برای روشن شدن پوست ...

سلام گلم خوبی ؟ لایه بردار دونه ریز دکتر ژیلا ، رو بگیر دوبار در هفته ملایم و آرام لایه برداری کن بعد هرروز ویتامین سی به پوستت بزن و حتماااااا بعدش ضد آفتاب بزن چون ویتامین سی پوست رو نازک می‌کنه میتونی قرص ویتامین سی رو پودر کنی چند قطره آب بزنی بهش خمیری که شد با براش به پوستت بزنی یا سرم ویتامین سی بخری که داخل ظرف تیره باشه سنگین نباشه اجزا و رنگ مواد باید کرمی نارنجی  مانند  باشه اگر نارنجی  تیره و قهوه ای شده بود یعنی اکسید شده و به کار نمیاد یا از میوه های ویتامین سی دار به پوستت بزنی شبیه پرتغال توت فرنگی کیوی و.. بعد در طول روز پوستت رو حتماااا آبرسانی کن آب بخور از اب رسان های خوب استفاده کن که الکل نداشته باشند عطری نباشن مثل آبرسان a+e ببک .یا آبرسان کلینیک و.. 

بعد شب ها هم از روشن کننده پوست استفاده کن مثل فولیکا، فیس دوکس face dox

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

بیشتر ببینید
سلام و‌صد سلاممم 💙 دوستانِ جان ، جان جانان چطورید عزیزای دلم؟حال شما؟ این روزها چطور به خودتون میرس ...

سلاممممممم دلوین جان عزیزم تولدت پیشاپیش مبارک باشه 💘💕💘💕💘انشالله بهترینها سهم دلت باشه 

به به. دست مادربزرگتم درد نکنه سایه شون مستدام 😍♥️🌸

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

بیشتر ببینید
شیرچای عزیزم ما که تو‌دیدگاهمون به یه نوشیدنی بلوچی معروفه ، ترکیب شیر و چای ولی قلق خاصی داره روی آ ...

به به چقدر هم عالی ♥️ 🧿 عشقتون همیشگی و روز افزون 

ع نمی‌دونستم حتماااا که طعم خوبی رو داره نوش جان

بیشتر ببینید
سلام ساحلی جونم خداروشکر بهتون خوش گذشته عزیزم خداروشکر گل دونا باعث اتفاقی برا بچه ها نشدن بیشتر مو ...

سلامممممم اره محیا جونم خداروشکررررر به خیر گذشت دو روزه دارم وسیله های تزئینی و شکستنی رو جمع میکنم میزارم انبار خونه مون شبیه مسجد شده😂 انقد که ساده شده 

دیروز دیدم رادین روی روروئک  داشت خودشو کش میآورد بیاد دستش به صندلی غذا خوری برسه اونو تکیه گاه کنه بیاد ارتفاع بالا تر 😵‍💫🫤😵‍💫🫤😵‍💫🫤

پشمام ریخت دیگه تنهاشون نمیتونم بزارم حتی یک لحظه 

بیشتر ببینید