2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 166991 بازدید | 23997 پست
سلام عزیزان.خوبید؟‌چه تاپیک خوبی🤩یه سوال حالا که بحث طلا هست. همسر من اصلا برام طلا نخریده تواین۱۵س ...

سلام عزیزم 

خوش آمدید 

اره عزیزم 

حالا لازم نیست هر ماه بخرید 

دو الی سه ماه جمع کن بعد خرید کن 

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

بسم الله الرحمن الرحیم 

خدایا شکرت که تو ارامش بخش قلب منی

خدایا شکرت بابت آرامش زندگیم 

خدایا شکرت که از رگ گردن بهم نزدیک تری

خدایا شکرت بخاطر معجزه ای که فردا قراره ببینم ازت 

خدایا شکرت بخاطر باز کردن گره های ذهنیم 

خدایا شکرت بخاطر باز کردن گره های زندگیم 

خدایا شکرت بخاطر بخچال پر از خوراکی ام 

خدایا شکرت بخاطر نعمت سلامتی 

خدایا شکرت بخاطر اطرافیان عالی ام 

خدایا شکرت بخاطر افراد عاای که سر راهم قرار میدی

خدایا شکرت بخاطر عشق و محبتی که بین من و همسرم در جریانه 

خدایا شکرت بخاطر پسرهام 

خدایا شکرت بخاطر رزق و روزی حلال و پر برکتی که بخ سمتم میفرستی

خدایا شکرت بخاطر پیشرفتم در والیبال 

خدایا شکرت بخاطر همه چیز 

ای خدای فراوانی ها و ثروت ها

سپاسگزارم 

سپاسگزارم 

سپاسگزارم 

شکرگزاری_فاطمه_بانو# 🌱🌺💟

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام عزیزم خوش آمدید اره عزیزم حالا لازم نیست هر ماه بخرید دو الی سه ماه جمع کن بعد خرید کن

مرسی عزیزم♥️😘🩵😘 میترسم پارسیان بگیرم تقلبی بهم بدن.فکر خوبیه👌دو سه ماه یکبار ،یه پلاک ریزی میخرم

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
سلام دخترا صبح همگی بخیر 💚💚💚💚

سلام سارا جون

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

سلام هدی جونم مرسی عزیزم خوبم😙😙😙😙

سلام سارا ی هفته ای میشع آزی نیست 

آخرین بار اومد گفت شوهرش سی تی اسکن داره 

گفتم شما ک شماره اش رو داری کاش ی زنگ یا پیام میدادی بهش 

ببینم چرا نیست

گزارش تا به الان من 👇

از صبح یه حال اساسی به خونه دادم قشنگ گردگیری کردم .

دخترا من آب و شامپو فرش رو قاطی میکنم با این محلول همه جا رو تمیز میکنم هم عالی لکه ها رو پاک میکنه و هم بوی خیلی خوبه به فضا میده

روی کابینت ها هم از همین محلول اسپری میکنم با دستمال میکرو پاک میکنم اونقدر عالی برق میزنه حتما امتحان کنید .

از خودمم غافل نبودم موقع تمیز کاری ماسک کتان گزاشتم و خیار فریز شده هم زدم صورتم حس فوق العاده ای داد

جای وسایل های کابینت آشپزخونه رو هم عوض کردم هم تنوع میشه و هم برای جلوگیری از آلزایمر خیلی موثره 👌

آهان اینم بگم که اصلا بدون پیشلند و دستکش کاری رو انجام ندادم 🚫🚫

بعضیا میکنم پاک کردن وسیله ها با دستکش سخته و نمیشه و ...

منم اولش برام سخت بود ولی بعد کاملا عادت کردم می تونین از دستکش های نازک مثل جراحی هم واسه پاک کردن وسیله ها استفاده کنین راحتتره

سلام سارا ی هفته ای میشع آزی نیست آخرین بار اومد گفت شوهرش سی تی اسکن داره گفتم شما ک شماره اش رو دا ...

محیا اتفاقا داشتم دنبال پیام های آزی می گشتم ببینم جوابم رو داده ؟؟؟

چرا سی تی اسکن ؟؟چی شده مگه؟؟؟

متاسفانه من از آزی شماره ای ندارم 😕😕

ممنون عزیزدلم.تعریف کندر و گلاب زیاد شنیده بودم.راستی نشاسته حتما ذرت باشه یا نشاسته گندم هم ایراد ن ...

هدی جونم من از کسی که یاد گرفتم گفت نشاسته ذرت منم با نشاسته ذرت درست کردم

ولی سری دوم نشاسته ذرت نداشتم با گل درست کردم به هیچ فرقی نداشت تازه حس کشیدگی بیشتر هم به پوستم داد

آره منم روی زبونم مسواک میکشم.راستی سارا من خیلی می‌شنوم خرابی دندون بخاطر خود خمیر دندون هست .بخاطر ...

عه چه جالب چیا بهت داده طب سنتی هدی؟؟؟

هدی جون من دورهای خمیر دندونم رو عوض میکنم ولی بیشتر از مریدنت استفاده میکنم

در طول روز هم گاهی مسواک رو با نمک میزنم 

ممنون مهربون 💚🌱اره نقد بهتره من پول هاشون رو میدم مادربزرگشون نگه داره براشون یعنی خونه اونا قلک د ...

به به مبارکه طلای 22عیار😍😍😍

فقط فاطمه اینجوری برای تو دیگه پس انداز مخفی محسوب نمیشه😉