2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 127088 بازدید | 17640 پست
😂😂😂😂😂😂😂😂 انقد خندیدم ب پیامت رفته سرکار میگه چطوری کولر 😄😄😄تازه امروز باهاش قهر کردم سر ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂 اون دیگه ولت نمیکنه تا کاری نکنه از همه جا مسدودش کنی 

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

بیشتر ببینید
ساحل اگه مبلغت بالا عزیزم طلا بخر بزار کنار ی روزی بدردت میخوره من در جریان هستید بخاطر شرایط مالی ز ...

مبارررررکت باشه عشقم انشالله همیشه حسابت پر پول و دستت به طلا بره مقدمه خرید بیشترت باشه 🧿🫀

خیلی عالیه محیا بخدا من اینو غروب متوجه شدم 

یه باکس رو باز کرد پر طلای ریز اندازه عدس و ریز تر تا به نازکی مو بعد مگه صدا و تصویرش از جلو چشمم می‌ره 🥴🤣

۲۵ اردیبهشت ماه تولد دامادمونه داشت میگشت که یه مناسبشو پیدا کنه منم اتفاقی دیدم 

وای محیا من قسط قرعه و قسط وام روستا رو میدم ۷-۸ تومنی واسم میمونه انقد نمی‌دونم چکارش کنم میرم خرج چرت و پرت میکنم مثلا چیزایی که دوسدارم لباس ،ماگ ،لوازم آرایش و پوست و مو،  لوازم تحریر و.. تازگی هم که فسقلیا اومدن من کلی خرید چرت و پرت داشتم چیزایی که فکر نکنم بعدها به کارشون بیاد 

هیچ کدومش جز لباس به کارم نمیاد مثلا لوازم تحریر رو من میخرم اما کسی رو ندارم استفاده کنه حامد میاد ورمیداره میده به بچه همکارش یا ماگ من خریدم میاد برمیداره می‌بره باشگاه یا سرکارش بعد میبینم دستشه من خودم هنوز یه قلپ آب ازش نخوردم دیگه میگم بیخیالش الان برم قشون کشی برای اون برده که برده 

لباس هم مناسب و کافی نمیخرم یهو جوگیر میشم میرم میخرم بعد میبینم مثلا شال خیلی بیشتر احتیاج داشتم و الان باید مجدد پول بگیرم 😂 یا میزارم کوچیک بشه یا از چشمم میفته می‌بخشم 

اما دریغ از یه گرم طلا که خودم خریده باشم هرچی دارم واسه مناسبت یا زمان عروسیه که حامد خریده 

دو سه سال پیش اینجوری نبود یه کوچولو پس انداز کردم و پولمو مفید خرج کردم تونستم دوسه تا هدفمو جواب بدم 

از این به بعد اینجوری نیستم بعد محیا میگم طلاهای ریز مثلا اجرت و .. چطوریه چی بخرم که سود بده ؟  مثلا طلا نوزاد خوبه بنظرت ؟ دست دوم رو فقط می‌دونم که اونم نمی‌دونم هر مقدار گرم موجوده برای خرید یا اینکه باید پولم خیلی باشه 

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂قشنگ هردفعه یجوری خل صلاحم میکنن که تایه ساعت فک میکنم یعنی باید چه واکنشی نشون میدادم😐🤣

تنشون سلامت باشه عزیزم 😍 😍 

بیشتر ببینید

بسم الله الرحمن الرحیم 

خدایا 

داده و نداده ات را شکر 

شکرگزاری_فاطمه_بانو# 🌻🌱💚

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
بیشتر ببینید
مبارررررکت باشه عشقم انشالله همیشه حسابت پر پول و دستت به طلا بره مقدمه خرید بیشترت باشه 🧿🫀خیلی عا ...

ساحل جون من خودم برا خودم برنامه میریزم 

الان ی مبلغی تو ذهنم اگه اونو جمع کنم 

میخوام پولام رو جمع کنم از شوهرمم بگیرم برم دوتا شومیز بگیرم 

بعدش مجدد باید ی مبلغ دیگه جمع کنم 

برا خودت هدف بزار 

مثلا ماهی ۸ تومن داری 

ماهی ۲ تومن بزار تو حسابت باشه 

بقیه رو بریز تو ی کارتی میتونی پولت بیشتر شد ی حرکتی بزنی طلا بخری 

یا هم اینکه همون مبلغ رو بری طلا برداری یا سکه پارسیان 

ساحل برا بچه ها رو از شوهرت بگیر خودت خرج نکن 

بعدم ساحل جون من از شما کوچیک ترم ی نصیحتی بکنم😂😂😂

کمتر براشون وسیله بگیر بخدا فردا بزرگ بشن انقد خودشون چیز میز میخوان یا اینکه حیف واقعا 

من خودم خیلی خیلی کم براش وسیله میگیرم 

الان گیر داده دوچرخه میخواد مام راستش خیلی قسط داریم همسرم گفت بزار براش بگیریم یدونه قسطی 

من نزاشتم 

میدونی چرا چون برا عید خرید نکردم حساب کردم برنج چهار یکم سبکیم میتونم برم خرید 

گفتم اون فرصتم میسوزه 😄😄😄😄

گفتم تیر ماه براش بخر چکی 

یعنی من خودم دارم میلیمتری حرکت میکنم چون واقعا چاره ای ندارم تا مهر ماه 

خداروشکر افزایش حقوقم خوردیم 

مهر ماه انشالله بهتر میشه حالمون 

یکی از هدف هامون خونه اس 

انشالله بتونیم بخریم 

مبارررررکت باشه عشقم انشالله همیشه حسابت پر پول و دستت به طلا بره مقدمه خرید بیشترت باشه 🧿🫀خیلی عا ...

طلای ریز اجرتشون بالاست ولی در دراز مدت سود خودشون رو میده 

اگه پولت ب گرم برسه دست دوم بخری عالیه 😍😍😍

آره خواهرم هدف بزار 

ماشالله چشم رو هم بزاری بچه ها بزرگ شدن 

نیاز هاشون هم بیشتر میشه

بعدم ساحل جون هر خانمی باید برا خود شخصش ی پسنداز داشته باشه 

سلام‌مهربونا،خوبین؟؟؟؟ببخشید دیر اومدم بهتون‌خبر بدم.دیشب ک رفته بود بیمارستان اینبار از گردن و کتف ...

سلام عزیزم 

خوبی خواهری 

بچه ها بهترن 

انشالله که مشکل همسرتون جدی نباشه 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

سلام دخترا صبحتون بخیر❤️❤️❤️

سلام سحر خیز جان 

سلام دختراااااا

انشالله حال دلتون خوش ساز،  زندگیتون کووووووک باشه 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

ساحل جون من خودم برا خودم برنامه میریزم الان ی مبلغی تو ذهنم اگه اونو جمع کنم میخوام پولام رو جمع کن ...

افررررین محیا 

انشالله تک تک هدف هات امسال تیک بخوره 

خدا حفظشون کنه عزیزم.در پناه خدا باشن

ممنون عزیز دلم 

خدا بچه ها شما هم حفظ کنه 

ساحل جان 

یکی از اقوام‌ما طلا ساز هست 

همیشه بهمون میگه طلا دست دوم‌نخرید برا شما ضرره 

میگه طلا هایی با اجرت کم ولی نو بخرید